Στήθος: 4 ασκήσεις που θα το αυξήσουν! Αποδεδειγμένα!

By

Κι όμως δεν είναι η πλαστική επέμβαση η μόνη λύση για την αύξηση του στήθους σου. Πρόσφατες έρευνες του Αμερικάνικου Ινστιτούτου έδειξαν πως υπάρχουν ασκήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν στην απόκτηση πιο μεγάλου στήθους.

Κάνοντας αυτό το workout κάθε δεύτερη μέρα θα δεις το στήθος σου να αλλάζει!

Η ακόλουθη προπόνηση δημιουργήθηκε ειδικά για τις γυναίκες. Το κλειδί για την αποτελεσματικότητα του σχεδίου αυτού: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει βάρη που είναι αρκετά βαριά. Θα πρέπει να νιώσετε σαν να μπορούσατε να κάνετε περίπου δύο επαναλήψεις στο τέλος κάθε σετ, αλλά όχι περισσότερο. Είναι σημαντικό να προκαλείτε τον εαυτό σας με βαρύτερα βάρη για να γίνει η ανάπτυξη των μυών. 

Άσκηση 1

Ξαπλώστε ανάσκελα στον πάγκο με τα χέρια σας ευθεία, έναν αλτήρα σε κάθε χέρι (Α). Χαμηλώστε τους αλτήρες μέχρι να είναι κοντά στις πλευρές του στήθους σας (B) και, στη συνέχεια, πιέστε τους ξανά στην αρχική τους θέση. Αυτό είναι ένα rep. Κάνετε 10 επαναλήψεις από 3 σετ.

Άσκηση 2

Ξεκινήστε από θέση σανίδα, τις παλάμες σας ελαφρώς πιο ανοιχτά από τους ώμους σας, τα πόδια κοντά. Το σώμα σας θα πρέπει να σχηματίζει μια ευθεία γραμμή από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα(A). Χαμηλώστε μέχρι το στήθος σας να αγγίξει σχεδόν το πάτωμα. Κρατήστε τους βραχίονες σας σε γωνία 45 μοιρών με τον κορμό σας (Β). Μείνετε για 10” και στη συνέχεια πιέστε προς τα πίσω στην αρχική θέση. Κάντε 10 επαναλήψεις και ξεκουραστείτε 90 δευτερόλεπτα.

Άσκηση 3

Καθίστε σε ένα ρυθμιζόμενο πάγκο με χαμηλή κλίση (περίπου 15 έως 30 μοίρες) και τοποθετήστε τα πόδια σας επίπεδα στο πάτωμα. Πιάστε δύο αλτήρες και κρατήστε τους επάνω από τους ώμους σας, με τα χέρια ευθεία (A). Βάλτε αργά τα βάρη στο στήθος σας (Β). Κάνετε 10 επαναλήψεις – 4 σετ,  χωρίς ανάπαυση.

Άσκηση 4

Ξαπλώστε ανάσκελα με τα πόδια σας επίπεδα στο πάτωμα. Κρατήστε ένα ζεύγος αλτήρων πάνω από τους ώμους σας με τους αγκώνες ελαφρώς λυγισμένους (Α). Κρατώντας την ελαφρά κάμψη στους αγκώνες, χαμηλώστε τα βάρη μέχρι οι αγκώνες σας να είναι ακόμη πιο κοντά στο στήθος σας (Β). Κρατήστε την ίδια καμπή στους αγκώνες σας καθώς πιέζετε τα βάρη πίσω. Εκτελέστε 10 επαναλήψεις επί 4 σετ.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News