5 ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα παχάκια της κοιλιάς!

By

Είναι από τα σημεία που δυσκολεύουν πολλές γυναίκες. Τα παχάκια της κοιλιάς αλλά και στα πλαϊνά μέρη αυτής χάνονται δύσκολα και μπορεί να σε ταλαιπωρούν πάρα πολύ καιρό.

Και παρόλο που το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει κατά ένα μεγάλο βαθμό με τη διατροφή που κάνεις, σίγουρα παίζει τεράστιο ρόλο και η άσκηση.

Παρακάτω σου έχω 5 ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις αυτά τα πλαϊνά παχάκια.

Knee drop Ξάπλωσε ανάσκελα με τα χέρια σου ανοιχτά και τα πόδια σου λυγισμένα. Πήγαινε τα πόδια σουμια προς τα δεξιά και μια προς τα αριστερά. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Plank dip Κάνε τη γνωστή σανίδα στο πλάι και ανεβοκατέβαζε τη λεκάνη σου. Κάνει 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Russian twist Κράτα δύο βαράκια ή μια μπάλα στα χέρια σου σε καθιστή στάση με λυγισμένα πόδια. Πήγαινε τον κορμό σου μια προς τα δεξιά και μια προς τα αριστερά. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Oblique crunch Ξεκίνα από όρθια στάση με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κράτα ένα βαράκι στο ένα χέρι και το άλλο βάλ’το πίσω από το κεφάλι σου. Κάνε κάμψη προς τη μεριά που κρατάς το βαράκι. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων από την κάθε μεριά.

Burpees Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας, κάνε ένα push up, άζεψε τα πόδια σου με ένα πηδηματάκι και πήδα ψηλά στον αέρα. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Cross body crunch Ξεκίνα από ανάσκελα με τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι. Ανασήκωσε το κεφάλι σου και έτσι όπως είσαι σήκωσε και τα πόδια σου από το έδαφος. Μάζευε εναλλάξ το κάθε σου πόδι. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

14 παράξενες συνήθειες ομορφιάς των celebrities

Ενώ προσπαθούμε να ανακαλύψουμε με τις τελευταίες και καλύτερες θεραπείες ομορφιάς, τις επεμβάσεις και τα προϊόντα που λανσάρονται διαρκώς...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
News & Trends Style

Η νέα συλλογή της Vans, UltraRange EXO, είναι ό,τι πιο ωραίο έχουμε δει στα πάνινα της σεζόν

H Vans καταφέρνει για μια ακόμα φορά να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια που θα μας συντροφεύουν στις εξορμήσεις μας στην...
Διαβάστε Περισσότερα