5 ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα παχάκια της κοιλιάς!

By

Είναι από τα σημεία που δυσκολεύουν πολλές γυναίκες. Τα παχάκια της κοιλιάς αλλά και στα πλαϊνά μέρη αυτής χάνονται δύσκολα και μπορεί να σε ταλαιπωρούν πάρα πολύ καιρό.

Και παρόλο που το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει κατά ένα μεγάλο βαθμό με τη διατροφή που κάνεις, σίγουρα παίζει τεράστιο ρόλο και η άσκηση.

Παρακάτω σου έχω 5 ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις αυτά τα πλαϊνά παχάκια.

Knee drop Ξάπλωσε ανάσκελα με τα χέρια σου ανοιχτά και τα πόδια σου λυγισμένα. Πήγαινε τα πόδια σουμια προς τα δεξιά και μια προς τα αριστερά. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Plank dip Κάνε τη γνωστή σανίδα στο πλάι και ανεβοκατέβαζε τη λεκάνη σου. Κάνει 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Russian twist Κράτα δύο βαράκια ή μια μπάλα στα χέρια σου σε καθιστή στάση με λυγισμένα πόδια. Πήγαινε τον κορμό σου μια προς τα δεξιά και μια προς τα αριστερά. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Oblique crunch Ξεκίνα από όρθια στάση με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κράτα ένα βαράκι στο ένα χέρι και το άλλο βάλ’το πίσω από το κεφάλι σου. Κάνε κάμψη προς τη μεριά που κρατάς το βαράκι. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων από την κάθε μεριά.

Burpees Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας, κάνε ένα push up, άζεψε τα πόδια σου με ένα πηδηματάκι και πήδα ψηλά στον αέρα. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Cross body crunch Ξεκίνα από ανάσκελα με τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι. Ανασήκωσε το κεφάλι σου και έτσι όπως είσαι σήκωσε και τα πόδια σου από το έδαφος. Μάζευε εναλλάξ το κάθε σου πόδι. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα