5 ασκήσεις που θα βάλουν φωτιά στους ώμους και στα χέρια σου!

By

Ώρα για άσκηση!

Αν θέλεις να αποκτήσεις τα χέρια της Jessica Biel ή της Jennifer Aniston τότε θα πρέπει να μάθεις αυτό το tip: “Γύμνασε τα χέρια σου ή πρόσθεσε ακόμα και λίγες ασκήσεις στην τωρινή σου ρουτίνα”.

Οι παρακάτω 5 ασκήσεις είναι ιδανικές για εσένα που γυμνάζεσαι στο σπίτι ενώ μπορείς να τις κάνεις και στο γυμναστήριο.

Halo: Ξεκίνα γονατίζοντας στο έδαφος και κράτα τα γόνατά σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κράτα ένα βαράκι με τα δυο σου χέρια και ξεκινώντας από το ύψος του στήθους κάνε κύκλους με αυτό πίσω από το κεφάλι σου. Κάνε 10 επαναλήψεις από την κάθε κατεύθυνση. Μόλις τελειώσεις τις 10 επαναλήψεις κάνε άλλα 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Banded Pupp-Apart: Σε όρθια στάση και με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων πάρε ένα λάστιχο και άνοιγε και κλείνε τα χέρια σου στο ύψος των ώμων. Κάνε 10 επαναλήψεις. Ξεκουράσου μισό λεπτό και κάνε άλλα 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Upright Row: Ξεκίνα σε όρθια στάση. Πάρε βαράκια και στα δύο χέρια. Σήκωνε τα βαράκια ενωμένα μεταξύ τους μέχρι το στήθος σου. Κάνε συνολικά 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

Tabletop Lift: Κάτσε στο έδαφος και φέρε τις παλάμες σου πίσω από τη λεκάνη σου. Ακούμπα τες στο έδαφος. Με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια ακουμπισμένα στο έδαφος σήκωνε τη λεκάνη σου μέχρι να έρθει παράλληλα προς το έδαφος. Κάνει 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

Prone V-Up: Ξεκινώντας από τη στάση της σανίδας περπάτα με τα πόδια σου στις μύτες προς το κεφάλι σου. Γύρνα και πάλι στην αρχική σου θέση. Κάνε και πάλι 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News