5 ασκήσεις που κάνουν τα burpees να μοιάζουν παιχνιδάκι!

By

Κάνοντας burpees καις λίπος και αυτό είναι δεδομένο. Ήξερες, όμως, πως υπάρχουν και άλλες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να κάψεις περισσότερο λίπος από ότι τα burpees; Κι όμως…

Δες εναλλακτικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις αντί για burpees ή συμπληρωματικά.

180 degree squat jump Ξεκινάς κάνοντας ένα κάθισμα με πηδηματάκι στον αέρα στο τελείωμα. Αμέσως μετά το πηδηματάκι προσγειώνεσαι με κάθισμα δεξιά, μετά κάνεις πάλι πηδηματάκι και προσγειώνεσαι μπροστά και μετά πάλι πηδηματάκι και προσγειώνεσαι αριστερά κοκ.

Αυτή η άσκηση θα κάνει το αίμα σου να κινείται και θα δυναμώσει τα πόδια σου. Φρόντισε να κάνεις την άσκηση με ένταση έτσι ώστε να νιώσεις ότι λαχανιάζεις. Να γίνει δηλαδή η άσκηση και αερόβια.

total-body burnout Αυτή η άσκηση μοιάζει λίγο με τα burpees. Ξεκίνα κάνοντας ένα κάθισμα και πηδώντας ψηλά στον αέρα. Κατέβασε τα χέρια στο πάτωμα και περπάτα με τα χέρια μέχρι να φτάσεις στη στάση της σανίδας. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση.

Κάνε όσο πιο γρήγορα μπορείς την άσκηση αυτή για να έχει μια ροή.

mountain climbers Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας και λύγιζε με γρήγορες κινήσεις μια το ένα σου γόνατο και μια το άλλο. Φέρνε το γόνατό σου όσο πιο κοντά στο στήθος γίνεται.

bear crawls Σε αυτήν την άσκηση ακουμπάς στο πάτωμε με τις μύτες των ποδιών και με τις παλάμες σου μόνο. Αυτό που κάνεις είναι να κάνεις βήματα δεξιά και αριστερά με τις παλάμες και τις μύτες των ποδιών έχοντας τα γόνατά σου λυγισμένα. Περπατάς δηλαδή σαν αρκούδα, εξ’ου και η ονομάσία bear crawls.

ply pushups Γιατί να κάνεις τα κλασικά pushup όταν μπορείς να κάνεις πολύ πιο δύσκολα με καλύτερα αποτελέσματα. Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας. Κάνε ένα pushup και στο ανέβασμα δώσε πίεση έτσι ώστε τα χέρια σου να ξεκολλήσουν από το έδαφος. Χαμήλωσε και κάνε άλλο ένα pushup.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News