6 ασκήσεις που θα κάψουν το λίπος από τους μηρούς σου σε 2 εβδομάδες

By

Είναι από τα σημεία που ταλαιπωρούν τις γυναίκες. Οι μηροί θέλουμε να είναι λεπτοί και το θέλουμε να γίνει και γρήγορα.

Ασκήσεις για εκείνο το σημείο του σώματος (τα μπουτάκια δηλαδή) υπάρχουν πολλές. Παρακάτω θα βρεις τις αγαπημένες μου. Αυτές, δηλαδή, που έχω διαπιστώσει ότι όντως έχουν αποτέλεσμα.

Το βασικό είναι να τις κάνεις συχνά και όταν λέμε συχνά εννοούμε καθημερινά με ένα μικρό διάλειμμα το Σαββατοκύριακο.

Ξεκίνα με ένα μικρό ζέσταμα. Τρέξε επί τόπου για 2-3 λεπτά, κάνε και μερικές διατάσεις και ξεκίνα.

Squats: Το κλασικό κάθισμα θα βοηθήσει πολύ. Αν είσαι προχωρημένη μπορείς να κρατάς και δύο βαράκια στα χέρια σου για να αυξήσεις τη δυσκολία της άσκησης. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων ή 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

Jumping squat: Σε αυτή την άσκηση την ώρα που σηκώνεσαι από το κάθισμα απλά πηδάς ψηλά στον αέρα. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Leg circles: Στάσου όρθια, σήκωσε το ένα σου πόδι και κάνε κύκλους με αυτό. Κάνε 10 επαναλήψεις και μετά άλλαξε πόδι. Συνολικά κάνε 2 σετ με το κάθε πόδι.

Plie: Από όρθια στάση κάνε ένα βήμα δεξιά και με τα πόδια σου να δείχνουν προς τα έξω κάνε ένα βαθύ κάθισμα. Κάνε 2 σετ των 10 επαναλήψεων.

Ψαλιδάκια: Ξάπλωσε ανάσκελα, βάλε τις παλάμες σου κάτω από τους γλουτούς σου και κάνε ψαλιδάκια με τα πόδια σου τεντωμένα. Κάνε 2 σετ των 15 επαναλήψεων.

Προβολές: Από όρθια στάση φέρε το ένα σου πόδι προς τα πίσω σχηματίζοντας ορθή γωνία με το έδαφος. Κάνε 2 σετ με το κάθε πόδι των 15 επαναλήψεων.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News