Γλουτοί: Πως θα αλλάξουν όψη με 6 μυστικά!

By

Το πήρες απόφαση! Κάθε μέρα γυμναστήριο, προβολές, καθίσματα αλλά παρόλο που έχεις μπει σε πρόγραμμα δεν βλέπεις οι γλουτοί σου να αλλάζουν όψη.

Για αυτό εμείς μαζέψαμε 6 μυστικά που θα κάνουν τους γλουτούς σου να αλλάξουν και να πάρουν τα “πάνω τους”. Μην ξεχνάς ότι για να δεις αποτέλεσμα που διαρκεί όμως πρέπει να τηρείς ευλαβικά το πρόγραμμά σου και τη διατροφή σου.

  1. Πολλές φορές αντί να χρησιμοποιούμε τους γλουτούς χρησιμοποιούμε τους τετρακέφαλους με αποτέλεσμα αντί να τους γυμνάζουμε να τους ¨κοιμίζουμε¨. Προσπάθησε να μάθεις να έχεις ενεργοποιημένους γλουτούς με ένα απλό κόλπο:  Πλένεις τα πιάτα; Στέκεσαι όρθια; Ανεβαίνεις σκαλές; Σφίξε τους γλουτούς μεταξύ τους για να προκαλέσεις συσπάσεις. Την επόμενη φορά που θα πας γυμναστήριο, θυμήσου αυτό το tip και θα καταλάβεις τη διαφορά.
  2. Πολλές επαναλήψεις με λίγα σετ είναι κάτι που δεν μας δίνει όγκο. Θέλουμε γλουτούς “ανεβασμένους”; Επίλεξε 5 σετ των 10 επαναλήψεων με βάρη και στις τελευταίες επαναλήψεις προσπάθησε να μείνεις για λίγο στο πιο βαθύ κάθισμα…
  3. Καλύτερο σχήμα στους γλουτούς; Ευλυγισία!!! Ναι καλά άκουσες! Όσο περισσότερο δουλεύουμε την ευλυγισία των ισχίων και των δικεφάλων μηριαίων τόσο πιο ωραίο σχήμα παίρνουν οι γλουτοί μας. Πρόσθιες διπλώσεις και σπαγγάτο, λοιπόν ο επόμενος στόχος.
  4. Ύπνος-ύπνος-ύπνος! Όσο πιο πολύ κοιμόμαστε τόσο μεγαλύτερη η αποκατάσταση των μυών ενώ όταν έχουμε έλλειψη ύπνου μπλοκάρεται ο μεταβολισμός και ο κόπος μας στο γυμναστήριο , πάει χαμένος ο μισός.
  5. Γυμνάζεσαι κάθε μέρα; Κακώς!!! Πρέπει να υπάρχει διάλειμμα μεταξύ των προπονήσεων για να μπορεί ο μυς να ξεκουραστεί και να μεγαλώσει. Μπορεί να νομίζεις ότι βοηθάς το σώμα σου με το να γυμνάζεσαι τόσο εντατικά αλλά η αλήθεια είναι πως προκαλείς τραυματισμό. 3 φορές την εβδομάδα είναι αρκετό, μην το παρακάνεις.
  6. Η διατροφή σου θέλει ένα μικρό πουσάρισμα. Το φαγητό είναι το καύσιμο του σώματος και χωρίς αυτό δεν μπορεί να πάει πουθενά. Η πρωτεΐνη βοηθάει στην αποκατάσταση των μυών και για αυτό δεν πρέπει να την παραλείπουμε. Η μέση γυναίκα πρέπει να επιδιώκει να τρώει περίπου ένα γραμμάριο πρωτεΐνης ανά κιλό σωματικού βάρους κάθε μέρα. Επίσης μετά την προπόνηση ένα ρόφημα πρωτεΐνης θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Όλα γίνονται, αρκεί να το βάλουμε στο μυαλό μας!

Μην ξεχνάς! Είσαι ένα #keepupgirl

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News