7 Πανεύκολοι τρόποι για να κάψεις το λίπος της κοιλιάς!

By

Είναι η μόνη σου σκέψη από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε νιώθω. Θέλεις να κάψεις το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς πριν βγεις στην παραλία και το θέλεις επειγόντως.

Δες τι μπορείς να κάνεις για να έχεις τα πιο γρήγορα αποτελέσματα χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσεις ιδιαίτερα.

HIIT Workouts

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αερόβιας άσκησης που έχει αποδειχτεί ότι βοηθάει πολύ στο κάψιμο του λίπους από την περιοχή της κοιλιάς είναι το High Intensity Interval Training. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κρατάει το πολύ 45 λεπτά και είναι πάρα πολύ γρήγορο και δυνατό έτσι ώστε να έχει αποτέλεσμα. Επιπλέον καλό είναι να γνωρίζεις πως 3-4 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φάε αυτά

Μπορεί να έχεις κουραστεί να ακούς ότι οι κοιλιακοί χτίζονται στην κουζίνα αλλά είναι αλήθεια. Τρώγοντας συγκεκριμένες τροφές μπορείς να καταφέρεις να κάψεις το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς που σε ταλαιπωρεί. Τρώγε με λίγα λόγια αυγά, καθαρή πρωτεϊνη, τοφού, δημητριακά ολικής άλεσης, ξηρούς καρπούς, αβοκάντο και ελαιόλαδο. Βάλε στη διατροφή σου και λαχανικά, φασόλια και φρούτα και θα δεις τα αποτελέσματα στο σώμα σου.

Ασκήσεις ενδυνάμωσης

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι ασκήσεις που έχουν αντίσταση (ασκήσεις με βάρη) βοηθούν πολύ στο κάψιμο του λίπους. Το μυστικό είναι στο να μην σηκώνεις πάρα πολλά βάρη αλλά να κάνεις πολλές επαναλήψεις με πιο λίγα βάρη.

Διατροφή 16:8

Φρόντισε μερικές φορές την εβδομάδα να ακολουθείς αυτό το είδος διατροφής. Να τρως, δηλαδή, συγκεκριμένες ώρες την ημέρα (πχ από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα όλα τα γεύματά σου) και μετά να μην τρως τίποτα πέρα από νερό όλη την υπόλοιπη μέρα. Αυτός ο τρόπος διατροφής θα βοηθήσει επίσης στο κάψιμο του λίπους.

Αύξησε την κινητικότητά σου

Προσπάθησε να κάνεις όσο περισσότερα πράγματα γίνεται μέσα στην ημέρα με τα πόδια σου. Κατέβα με τις σκάλες, περπάτα για να πας στη δουλειά ή κατέβα από το μετρό μια στάση νωρίτερα και παρ’το με τα πόδια. Αυτό θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τον μεταβολισμό σου και να κάψεις πολλές θερμίδες.

Μάθε να ελέγχεις το άγχος σου

Μειώνοντας το άγχος θα μειώσεις και την περιφέρεια της μέσης σου. Βρες τρόπους να χαλαρώνεις και να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News