7 τρόποι για να αγαπήσεις τη γυμναστική (ακόμα κι αν δεν σου αρέσει καθόλου)

By

Ξέρεις ότι πρέπει να γυμνάζεσαι αλλά δεν θέλεις να το κάνεις για κανένα λόγο. Δυστυχώς η γυμναστική είναι υγεία και χρειάζεται. Ακόμα και μερικά λεπτά άσκησης την ημέρα θα σου δώσουν ενέργεια και ζωή.

Δες τι μπορείς να κάνεις για να αγαπήσεις τη γυμναστική που τόσο μισείς.

1. Προσπάθησε να βρεις κάποιες ασκήσεις που σου αρέσει  να κάνεις Φυσικά και πρέπει να γυμνάζεις όλο το σώμα σου αλλά αν πραγματικά μισείς κάποια άσκηση απλά μην την κάνεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις κοιλιακούς για γραμμωμένη κοιλιά ούτε χρειάζεται να κάνεις προβολές για γυμνασμένους γλουτούς και οπίσθια. Μπορείς να πετύχεις τα ίδια αποτελέσματα με κάποιες άλλες ασκήσεις.

2. Βρες άλλες δραστηριότητες που μπορεί να γυμνάσουν το σώμα σου Μπορεί να συχαίνεσαι το γυμναστήριο αλλά τι θα έλεγες για μια βόλτα σε κάποιο όμορφο πάρκο μαζί με την κολλητή σου. Γυρίστε το απλό περπάτημα σε δυναμικό περπάτημα (powerwalking) και γυμναστείτε μαζί χωρίς καν να το καταλάβετε.

3. Βρες έναν ομοιοπαθή Αν έχεις παρέα στη γυμναστική όλα φαίνονται πιο εύκολα.

4. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα αναζήτησε τη βοήθεια ενός personal trainer. Αυτός θα σε βοηθήσει μέσα σε λιγότερο χρόνο να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

5. Παρακολούθησε κάποιο ομαδικό μάθημα. Δοκίμασε να κάνεις γιόγκα, pilates, aerobic, zumba, kick boxing. Κάτι από όλα αυτά μπορεί να σε κερδίσει.

6. Χόρεψε Αν σου αρέσει κάποιο είδος χορού τότε άρχισε να χορεύεις με ένταση στο ρυθμό της αγαπημένης σου μουσικής. Θα γυμναστείς διασκεδάζοντας.

7. Απλά δραστηριοποιήσου Αν μισείς τη γυμναστική τότε απλά μην κάθεσαι όλη μέρα σε μια καρέκλα. Περπάτα, χόρεψε, κινήσου. Οποιοδήποτε είδος κίνησης είναι πολύ καλύτερο από το τίποτα.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Ένας διατροφολόγος σου λέει πόσες φυτικές ίνες χρειάζεσαι την ημέρα για να χάσεις βάρος!

Μπορεί να νομίζεις ότι τρώγοντας λαχανικά όλη μέρα θα χάσεις βάρος (και σίγουρα ισχύει κάτι τέτοιο) αλλά αυτό δεν...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Παστέλι: Το γλυκό με τους εκατομμύρια θαυμαστές! Πόσο υγιεινό είναι αυτό του εμπορίου;

Δεν το είχα ποτέ σε εκτίμηση… ίσως γιατί το είχα δοκιμάσει μικρή και μου είχε φανεί αδιάφορο (οτιδήποτε χωρίς...
Διαβάστε Περισσότερα