Η Allison Murphy έκανε 1 μόνο αλλαγή στην καθημερινότητά της και μεταμόρφωσε τα οπίσθιά της!

By

Η Allison Murphy πάντα έπαιρνε βάρος όσο και να προσπαθούσε να διατηρεί τα κιλά που ήθελε μέσω της διατροφής που έκανε.

“Όσο μεγάλωνα συνειδητοποιούσα ότι κάνοντας γυμναστική θα κατάφερνα να αποκτήσω μύες και να χαρίσω στο σώμα μου το σχήμα που ήθελα να έχει”, είπε η ίδια.

Πώς άλλαξε τη διατροφή της

Αντί να μετράει θερμίδες η Allison επικεντρώθηκε στο να τρώει υγιεινά και να ακούει τις ανάγκες του σώματός της. “Τα γεύματά μου συνήθως περιέχουν λαχανικά διαφόρων ειδών, ρύζι ή κινόα, φασόλια, φακές και κοτόπουλο ή ψάρι”. Για να διατηρεί το ιδανικό για αυτήν βάρος έπρεπε να αυξήσει τις ποσότητες φαγητού που έτρωγε και κυρίως την πρωτεϊνη.

Η γυμναστική που έκανε για μεγαλύτερα οπίσθια

Η Allison ήταν πολύ δραστήρια γενικά αλλά δεν είχε κατανοήσει πραγματικά τι έπρεπε ακριβώς να κάνει για να αποκτήσει τα οπίσθια των ονείρων της. “Δεν ήξερα ποτέ πολλά σχετικά με την γυμναστική και δεν είχα ιδέα για τα βάρη”. Μόλις έβαλε τα βάρη στην καθημερινότητά της και άρχισε να κάνει καθίσματα άρχισαν να φαίνονται και οι αλλαγές.

Η γυμναστική που σταμάτησε να κάνει

Ενώ ξεκίνησε λοιπόν η Allison να κάνει βάρη σταμάτησε την αερόβια άσκηση που έκανε πριν και ενώ έχανε πολύ βάρος έχανε και μύες. Αντιθέτως ξεκίνησε να κάνει 15-20 λεπτά μόνο αερόβια άσκηση περπατώντας στη γειτονιά της μερικές μέρες την εβδομάδα.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Η υγιεινή συνταγή της μιας κατσαρόλας που μπορείς να φτιάχνεις όλο το καλοκαίρι

Μήπως έχεις περιορισμένο ελεύθερο χρόνο; Μήπως είσαι τόσο πολυάσχολη που δεν προλαβαίνεις ούτε να μαγειρέψεις; Σε νιώθω και γι’αυτό...
Διαβάστε Περισσότερα