Απόκτησε επίπεδη κοιλιά χωρίς να κάνεις ούτε μια άσκηση για κοιλιακούς!

By

Ποιος να σου το έλεγε πως θα ερχόταν η άγια μέρα που θα μάθαινες πως μπορείς να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά χωρίς κοιλιακούς και χωρίς γυμναστική γενικότερα.

Σου βρήκα τη λύση και θα πρέπει να με ευγνωμονείς γι’αυτό αιωνίως (αστειεύομαι). Ένα μασάζ, λοιπόν, στην περιοχή της κοιλιάς σου δυο φορές την ημέρα, μπορεί να σου χαρίσει την πιο τέλεια κοιλιά.

Ξεκίνα κάνοντας ένα καλό μασάζ πρωί-πρωί με το που θα ξυπνήσεις και τελείωσε την ημέρα σου με ακόμα ένα μασάζ. Αυτός είναι ο πιο εύκολος και υγιής τρόπος για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά. Εννοείται πως μια σωστή διατροφή και λίγη γυμναστική θα σου φέρουν πιο μόνιμα και γρήγορα αποτελέσματα.

kl_koilia01

Τα πλεονεκτήματα: Το μασάζ δεν μειώνει μόνο τα αποθέματα του λίπους και την κυτταρίτιδα αλλά δυναμώνει και τονώνει τους μύες στην περιοχή της κοιλιάς. Επίσης το μασάζ βοηθάει και στην μείωση του στρες, την βελτίωση της διαδικασίας της πέψης και την καλύτερη λειτουργία των νεφρών.

Γιατί έχει αποτέλεσμα;

Οι περισσότεροι από εμάς κρατάμε ανέκφραστα συναισθήματα μέσα μας με αποτέλεσμα το ηλιακό μας πλέγμα να μαζεύει συνεχώς τοξίνες. Το μασάζ ενεργοποιεί την περιοχή και βοηθάει στο να φεύγουν τα συναισθήματα αυτά ενώ η ενέργεια αρχίζει να ρέει.

kl_koilia02

Πώς να το κάνεις ακριβώς…

Ρίξε λίγο λάδι για μασάζ στην περιοχή της κοιλιάς σου (γύρω από τον αφαλό σου). Με τα δάχτυλά σου κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις ακολουθώντας τους δείκτες του ρολογιού. Έπειτα με την παλάμη σου άρχισε να μεγαλώνεις τους κύκλους μέχρι να έχεις κάνει μασάζ σε όλη την περιοχή της κοιλιάς σου. Άλλαξε κατεύθυνση και σιγά-σιγά κάνε όλο και μικρότερους κύκλους. Κάνε μασάζ 30 φορές με τη φορά του ρολογιού και 30 αντίστροφα.

Προσοχή: Μην κάνεις μασάζ στην περιοχή της κοιλιάς σου αν είσαι έγκυος, έχεις εντερικό έλκος ή καρδιακά προβλήματα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News