Ασκήσεις στο σπίτι για γλουτούς (σε 8 λεπτά)

By

Χρόνος για γυμναστήριο δεν υπάρχει και έτσι οι ειδικές ασκήσεις για γλουτούς στο σπίτι είναι η μοναδική λύση για όλες εμάς που για να βγούμε από το σπίτι (λόγω παιδιών) θέλει ειδική άδεια από τον ΟΗΕ (τις γιαγιάδες) και προγραμματισμό που θα γίνει τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν.

Παρόλα αυτά θέλετε να δείτε αποτελέσματα και θα τα δείτε τα ρημάδια αρκεί να κάνετε ευλαβικά τις παρακάτω ασκήσεις γλυτών την ώρα που βλέπετε την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix ή την ώρα που λέτε με τον σύζυγο τα νέα της ημέρας.

Σε πόσο χρόνο θα γίνει εμφανής η ανόρθωση γλουτών κάνοντας ασκήσεις στο σπίτι

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να γίνει μια εμφανής ανόρθωση γλουτών για την οποία και εσείς θα είστε υπερήφανες (σαν να λέμε υποκάμισο όπως έλεγε και ο Ζήκος) και οι άλλοι θα θαυμάζουν; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τον περισσότερο κόσμο και πιο συγκεκριμένα τον γυναικείο πληθυσμό ανά την υφήλιο (μιλάω με καθαρεύουσα ή μου φαίνεται;; τζίσους!). Η απάντηση είναι η εξής: Όσο πιο σκληρά δουλέψετε τόσο πιο γρήγορα θα δείτε αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα αν είστε συνεπείς με την άσκηση και τη διατροφή σας, μέσα στον πρώτο μήνα θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα.

Δες επίσης –> Εναλλακτικά plank για να κάψεις λίπος ακόμα περισσότερο

Οι καλύτερες ασκήσεις στο σπίτι για γλουτούς για να εμφανιστούν σύντομα τα οπίσθια των ονείρων σας

Για να αρχίσετε να καίτε λίπος και να αρχίσουν να δείχνουν πιο ανορθωμένα και πιο γυμνασμένα τα οπίσθιά σας θα πρέπει να κάνετε αερόβια άσκηση. Επομένως είτε θα ανεβείτε στον διάδρομο και θα τρέξετε για 45 λεπτά είτε θα κάνετε HIIT (ασκήσεις μικρής διάρκειας αλλά μεγάλης έντασης).

Τι προτιμάτε; Να υποφέρετε για 45 λεπτά ή να υποφέρετε για 8-15 λεπτά και να συνεχίσετε να καίτε λίπος ακόμα και μετά το τέλος της προπόνησής σας;

Μάλλον το 2ο!! Και εγώ το δεύτερο διαλέγω και έχω διαλέξει εδώ και αρκετά χρόνια που επιλέγω να κάνω HIIT για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και λόγω έλλειψης χρόνου.

Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνω την γυμναστική μου στο σπίτι;

Η απάντηση είναι πως λόγω της έντασης των συγκεκριμένων ασκήσεων το σώμα καταπονείται πολύ περισσότερο με αποτέλεσμα 3-4 φορές την εβδομάδα να είναι αρκετές. Αν θέλετε να κάνετε κάτι και τις ημέρες που κάθεστε μπορείτε απλά να βγείτε έξω για ένα χαλαρό τρέξιμο ή για ένα λιγότερο χαλαρό περπάτημα.

Η προπόνηση στο σπίτι με ασκήσεις των 8 λεπτών για ανόρθωση γλουτών #buttgoals

Πριν προχωρήσω στις ασκήσεις θέλω να σας εξηγήσω το εξής. Αυτό που θα κάνετε στην ουσία είναι: Για 20 δευτερόλεπτα θα τα δίνετε όλα στην κάθε άσκηση και για 10 δευτερόλεπτα θα ξεκουράζεστε. Όλο αυτό θα το επαναλάβετε 16 φορές μέχρι να συμπληρώσετε 8 λεπτά. Θα κάνετε την κάθε άσκηση που σας δίνω παρακάτω από 2 φορές.

Squats με βαράκια Κρατήστε ένα βαράκι στα χέρια σας και με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων κάντε ένα βαθύ κάθισμα. Σηκωθείτε και επαναλάβετε. Όλο αυτό θα το κάνετε για 20 δευτερόλεπτα. Ξεκουραστείτε 10 δευτερόλεπτα και κάντε το ίδιο.

Διάβασε τη συνέχεια στο dearlife.gr.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News