Αυτό το 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής χρειάζεσαι για να χάσεις το λίπος της κοιλιάς!

By

Οι διασημότερες personal trainers στον κόσμο λένε πως αν θέλεις να χάσεις το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς πρέπει να επικεντρωθείς σε δύο πράγματα.

Το ένα είναι η διατροφή σου, να τρως τροφές ολικής άλεσης, να κόψεις τη ζάχαρη και τις επεξεργασμένες βλακείες. Το δεύτερο είναι η άσκηση και πιο συγκεκριμένα το HIIT το οποίο σου υπόσχεται πραγματικά θαύματα.

Για να χάσεις, λοιπόν, το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς εκτός από τη διατροφή θα πρέπει να κάνεις το παρακάτω 20λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής.

Κάνε τις παρακάτω ασκήσεις για 40 δευτερόλεπτα την καθεμία με 20 δευτερόλεπτα ξεκούρασης ανάμεσα. Συνέχισε να κάνεις τις ασκήσεις κυκλικά για 20 λεπτά συνολικά.

Οι ασκήσεις που πρέπει να κάνεις είναι:

σκοινάκι

σανίδα με πηδηματάκια

σκοινάκι

squats

burpees

σκοινάκι

plank jacks

σκοιάνι

v-sits

Δες παρακάτω οδηγίες για την κάθε άσκηση.

Σανίδα με πηδηματάκια

Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι πηδηματάκια δεξιά και αριστερά. Συνέχισε το ίδιο για 40 δευτερόλεπτα.

Squats

Ξεκίνα με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κάνε ένα κάθισμα με τα γόνατά σου να μην ξεπερνάνε τις μύτες των ποδιών σου. Σήκω και πάλι στην αρχική σου στάση.

Plank Jacks

Εδώ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις από τη στάση της σανίδας και απλά να ανοιγοκλείνεις τα πόδια σου με πηδηματάκια.

V-Sits

Ξεκίνα από ανάσκελα με τα χέρια σου δεξιά και αριστερά. Σήκωνε τα πόδια σου λυγίζοντας τα γόνατά σου και φέρνε τα χέρια σου παράλληλα προς το έδαφος. Ξάπλωσε και πάλι πίσω.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News