Αυτά είναι τα μυστικά για να φορέσεις το μπικίνι και να εντυπωσιάσεις!

By

Αποκτήστε καυτούς, σφιχτούς γλουτούς σε χρόνο ρεκόρ. Δεν θέλει κόπο, αρκεί να μάθετε τις σωστές κινήσεις.

Η γυμνάστρια Ζαν Κλοντ Βακασίν αποκαλύπτει τα μυστικά της.

  •  Βρίσκετε έναν ανηφορικό δρόμο με… υψηλό βαθμό δυσκολίας. Τρέχετε με γρήγορο ρυθμό για 5’ και χαλαρώνετε για 2′ περπατώντας. Προσπαθείτε να κάνετε το ίδιο τέσσερις φορές.
  • Οι προβολές είναι η πιο hot άσκηση για να σμιλεύσετε πόδια και γλουτούς. Παίρνετε από ένα βαράκι σε κάθε χέρι. Στέκεστε όρθιες με την πλάτη ίσια. Κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, ενώ κρατάτε το πίσω πόδι στα δάχτυλα. Κατεβαίνετε όσο πιο χαμηλά μπορείτε, μέχρι τα δύο πόδια να σχηματίσουν ορθές γωνίες, σφίγγοντας παράλληλα τους γλουτούς. Για να δείτε αποτελέσματα χρειάζονται 3 σετ των 15 επαναλήψεων για κάθε πόδι.
  • Έρχεστε στη θέση της γάτας. Τεντώνετε το ένα πόδι πίσω. Παίρνετε μια βαθιά ανάσα και εκπνέοντας το λυγίζετε μέχρι να ακουμπήσει στο στήθος. Κάντε 3 σετ των 10 επαναλήψεων για κάθε πόδι.
  • Με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων κάνετε σκουότ (βαθύ κάθισμα). Μόλις φτάσετε στο χαμηλότερο σημείο που μπορείτε, ανεβάζετε ελάχιστα τους γλουτούς και τους ξανακατεβάζετε. Κάνετε ένα μεγάλο άλμα προς τα πάνω και περιστρέφετε το κορμί κατά 90ο. Επαναλαμβάνετε 8 φορές.

Extra tip: Οι γραμμωμένοι μυς είναι απαραίτητοι για να χτίσετε σφιχτούς γλουτούς. Εντάξτε στο μενού σας τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη, η οποία ενισχύει τη λειτουργία τους, όπως το αβοκάντο, τα όσπρια, η καρύδα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Απόκτησε τα υπέροχα λαμπερά μαλλιά της Jennifer Aniston με τη μάσκα που κάνει και η ίδια!

Πάντα αναρωτιόμουν όταν έβλεπα τα Φιλαράκια πως μπορεί ένας άνθρωπος να έχει τόσο τέλεια μαλλιά. Μιλάω για την Jennifer...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Beauty Περιποίηση

Αυτή είναι η καθημερινή συνήθεια που αν την ξεχάσεις, σου χαρίζεις απλόχερα ρυτίδες!

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές φορές πως το να πίνεις νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία της επιδερμίδας...
Διαβάστε Περισσότερα