Αυτές είναι οι 5 ασκήσεις που θα διώξουν το λίπος από τα μπράτσα σου!

By

Κάψε το επίμονο και ενοχλητικό λίπος από τα μπράτσα σου με τις καλύτερες ασκήσεις που θα βρεις παρακάτω.

Τις ασκήσεις σου προτείνει η personal trainer Christina Caryle.

Πριν ξεκινήσεις σιγουρέψου ότι έχεις ένα ζευγάρι βαράκια στα κιλά που αντέχεις και ανάλογα με το επίπεδό σου και μια καρέκλα.

Overhead Tricep Extensions Ξεκίνα από όρθια στάση με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κράτα το ένα βαράκι στο χέρι σου και τέντωσε το χέρι με το βαράκι προς τα πάνω. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοιγοκλείνεις τον αγκώνα σου. Κάνε 3 σετ των 12 επαναλήψεων και επανέλαβε με το άλλο χέρι.

Tricep Dips Πάρε την καρέκλα, ακούμπα τις παλάμες των χεριών σου με την πλάτη σου να κοιτάει προς την πλάτη της καρέκλας και απλά λύγιζε τους αγκώνες σου. Κάνε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.

Chest Press Ξεκίνα από ανάσκελα. Κράτα τα βαράκια στα χέρια σου και φέρε τους αγκώνες σου στο ύψος των ώμων. Σήκωνε τα χέρια ψηλά και κατέβαζέ τα ταυτόχρονα. Κάνε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.

Tricep Pulses Εδώ το μόνο που έχεις να κάνεις ξεκινώντας από όρθια στάση είναι να κρατάς τα βαράκια στα χέρια σου και να τεντώνεις όσο περισσότερο γίνεται τα χέρια σου προς τα πίσω. Κάνε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.

Tricep Kickbacks Πάλι από όρθια στάση και με κλειστά και λίγο λυγισμένα πόδια μάζευε τα χέρια σου στο στήθος και τέντωνέ τα προς τα πίσω. Κάνε 3 σετ των 12 επαναλήψεων.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θέλεις να χάσεις βάρος γρήγορα; Πρέπει να δοκιμάσεις τη δίαιτα των βραστών αυγών!

Έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα μιας και η δίαιτα των βραστών αυγών έχει αποτελέσματα....
Διαβάστε Περισσότερα