Αυτή είναι η άσκηση ενδυνάμωσης για όλο το σώμα που πρέπει να κάνεις περισσότερο το 2019!

By

Αν ο στόχος σου για τη νέα χρονιά είναι να γίνεις πιο δυνατή και να χτίσεις μύες τότε σίγουρα πρέπει να αρχίσεις να σηκώνεις βάρη.

Αν όμως δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις και δεν θέλεις να πας και γυμναστήριο, εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω τις σωστές κατευθύνσεις (ως ειδική σε θέματα άσκησης).

Ξεκίνα λοιπόν από την παρακάτω άσκηση η οποία θα γυμνάσει όλο σου το σώμα και θα του χαρίσει πιο δυνατούς και πιο ευδιάκριτους μύες.

Η άσκηση λέγεται Burpee Squat Press και είναι πραγματικά πολύ έντονη και απαιτητική.

Προκειται για έναν συνδυασμό ασκήσεων που πραγματικά θα γυμνάσει όλο σου το σώμα.

Δες πώς ακριβώς να την κάνεις.

Ξεκίνα από όρθια στάση κρατώντας 5κιλα βαράκια στα χέρια σου. Αν σου φαίνονται βαριά επέλεξε μόνη σου το βάρος που μπορείς να σηκώσεις.

Κρατώντας τα βαράκια κάνε ένα καθισμα και έπειτα ένα burpee. Με έλεγχο σήκωσε το σώμα σου από το έδαφος και τα χέρια σου προς τα πάνω μαζί με τα βαράκια. Κατέβασε τα χέρια σου και έπειτα κάνε και πάλι ένα κάθισμα. Σήκω και μόλις έκανες μια επανάληψη.

Κάνε συνολικά 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

Δες και στο video που ακολουθεί πώς ακριβώς να την κάνεις.

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Με αυτές τις τροφές θα ξεφουσκώσεις μέχρι αύριο

Τα ενοχλητικά πρηξίματα στην κοιλιά, πολλές φορές οφείλονται στο άγχος, τους κακούς διατροφικούς συνδυασμούς, αλλά και το lifestyle μας....
Διαβάστε Περισσότερα