Αυτή είναι η τέλεια προπόνηση για σένα! Φτιαγμένη από τους κατάλληλους ειδικούς!

By

Θέλεις μια προπόνηση φτιαγμένη για σένα, στα δικά σου μέτρα; Θέλεις να έχεις έναν personal trainer – τον δικό σου trainer- από πάνω σου να σε καθοδηγεί προπονητικά και διατροφικά για να πετύχεις τον στόχο σου; Τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. 

Εγώ κάνω αυτό ακριβώς. Στο fitnesscoaching.gr και στο πρόσωπο του Λευτέρη Φυντικάκη βρήκα τον σύμμαχο, τον δάσκαλο, τον “συνένοχό” μου στο ταξίδι του fitness.

Πριν από μερικές μέρες βγήκαμε οι δυο μας, ο Λευτέρης και εγώ, να ξεσκάσουμε λιγάκι στο πάρκο της γειτονιάς μας. Και εκεί που τα λέγαμε είπαμε να χαλαρώσουμε κάνοντας μερικές ασκησούλες στο ύπαιθρο που το είχαμε τόσο πολύ ανάγκη. Το απόλαυσα τόσο πολύ που σκέφτομαι να το κάνω συχνά από εδώ και πέρα (όταν βγούμε από την καραντίνα).

Την χαλαρή προπόνησή μου έκανα με το λάστιχο αντίστασης LIFEMAXX MINI BAND που μπορείς να βρεις και εσύ εδώ. Και μιας και τράβηξα μερικές ασκήσεις με το κινητό μου είπα να σου τις δείξω.

Banded Leg Kick Backs

Banded Leg Lateral Raise

Banded Squat 3 Pressing

Θέλεις κι εσύ μια προπόνηση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου; Μπες στο fitnesscoaching.gr και θα βρεις τον “δάσκαλό” σου.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα