Αυτή πρέπει να είναι η πρωινή γυμναστική σου!!

By

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρχίσεις να νιώθεις πολύ καλύτερα ξεκινώντας την ημέρα σου με αυτόν τον τρόπο.

Η γυμναστική που ακολουθεί είναι η πρωινή γυμναστική μου. Η γυμναστική που κάνει κάθε πρωί στις 6:15 το ξημέρωμα πριν ξυπνήσει ο γιος μου και πριν καν προλάβω να ανοίξω το μάτι μου. Είναι, όμως, η μόνη ώρα μέσα στην ημέρα που μπορώ να αφιερώσω στην άσκηση και έχω βρει το πρόγραμμα που με έχει βοηθήσει και λίπος να χάσω και να γραμμώσω.

Δες τι πρέπει να κάνεις κι εσύ με το που ξυπνάς το πρωί -για να μην το έχεις στο νου σου όλη μέρα- γρήγορα και χωρίς κανέναν εξοπλισμό γυμναστηρίου.

80 jumping jacks Ξεκίνα από όρθια στάση και απλά χοροπήδα ανοιγοκλείνοντας ταυτόχρονα χέρια και πόδια.

20 push ups Αυτή η άσκηση δεν χρειάζεται επεξήγηση. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι μπορείς να κάνεις την γυναικεία εκδοχή ακουμπώντας τα γόνατά σου στο έδαφος αν δεν μπορείς να κάνεις τα κανονικά push ups.

40 sit ups Πρόκειται για τους κλασικούς κοιλιακούς… μόνο που θα πρέπει κάθε φορά να σηκώνεσαι μέχρι να φτάσεις σε καθιστή στάση.

50 squats Ξεκίνα από όρθια στάση με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά. Κάνε καθίσματα λυγίζοντας τα γόνατά σου. Φρόντισε οι μηροί σου στο κατέβασμα να είναι παράλληλοι με το έδαφος.

20 lunges (για το κάθε πόδι) Αυτές είναι οι προβολές. Από όρθια στάση πηγαίνεις μια το δεξί σου πόδι μπροστά και το λυγίζεις και μια το αριστερό.

60 δευτερόλεπτα κάθισμα σε τοίχο Στήριξε την πλάτη σου σε ένα τοίχο και χαμήλωσε μέχρι τα γόνατά σου να σχηματίζουν ορθή γωνία με το πάτωμα. Μείνε εκεί για 1 λεπτό.

Τέλος!! Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις την ημέρα σου με αυτοπεποίθηση και χαρά. Τελείωσες την προπόνησή σου και δεν χρειάζεται αν την έχεις άλλο στο μυαλό σου για όλη την υπόλοιπη μέρα!! Τέλειο;;;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News