Αυτό κάνουν οι Γαλλίδες και έχουν πάντα επίπεδη κοιλιά!

By

Αυτές οι άτιμες οι Γαλλίδες αποτελούν έμπνευση στα πάντα! Από την υγεία μέχρι την ομορφιά και τη μόδα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, σε ό,τι αφορά τη διατροφή και το ωραίο τους σώμα, ότι έχουν γραφτεί βιβλία για το γαλλικό παράδοξο τα οποία αναφέρουν με λίγα λόγια ότι οι Γαλλίδες δεν παχαίνουν ποτέ. Ξέρουν πώς να τρώνε και πώς να μην στερούνται τίποτα.

Άλλο ένα πράγμα που μπορούμε να ζηλέψουμε σε αυτές είναι η επίπεδη κοιλιά τους την οποία διατηρούν χάρη σε ένα ρόφημα που καταναλώνουν καθημερινά.

Το μυστικό τους; Το herbal tea. “Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου η οικογένειά μου πάντα είχε αυτό το νυχτερινό τελετουργικό: Με το που τελειώναμε το δείπνο, καθαρίζαμε το τραπέζι και εγώ με τη μαμά μου φτιάχναμε herbal τσάι για όλους”, λέει η Γαλλίδα συγγραφέας Emilie Durand.

Σε ό,τι αφορά το φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς το μυστικό είναι ο αστεροειδής γλυκάνισος ο οποίος κάνει θαύματα.

Για να φτιάξεις και εσύ αυτό το ρόφημα των Γαλλίδων βάλε 4 αστεροειδής γλυκάνισους στο φλιτζάνι σου και ρίξε και καυτό νερό. Κάλυψέ το με ένα πιατάκι και άφησέ το να κάνει τη δουλειά του για 10 λεπτά. Πίνε ένα φλιτζάνι μετά από κάθε σου γεύμα.

Πηγή: dearlife.gr

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty News & Trends Μυστικά Ομορφιάς

Τα πιο απλά μυστικά για να δείχνεις όμορφη στις φωτογραφίες (και τις selfies)!

Βαριόμουν τόσο πολύ χθες το βράδυ που χάζευα για αρκετή ώρα στο Instagram και κοίταζα αφηρημένα selfies φωτογραφίες της...
Διαβάστε Περισσότερα