Η διάσημη fitness instagramer, Kayla Itsines αποκαλύπτει πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεται!

By

Έχει πάνω από 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και την έχουν λατρέψει πέρα από απλούς ανθρώπους και πάρα πολλές διάσημες bloggers οι οποίες πίνουν νερό στο όνομά της.

Πολλές από αυτές μάλιστα έχουν καταφέρει να χάσουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα κιλά της εγκυμοσύνης τους με τη δική της βοήθεια και με το πρόγραμμα που έχει φτιάξει και πουλάει μέσω του website της.

H ίδια δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα τέλειο σώμα το οποίο διατηρεί κάνοντας γυμναστική και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διατροφή.

Η Kayla αποκάλυψε σε ένα post στο Instagram τι τρώει και πόσες φορές γυμνάζεται. Γυμνάζεται συγκεκριμένα 3-4 φορές την εβδομάδα για περίπου 28 λεπτά τη φορά. Επίσης περπατάει για 30 λεπτά πέντε φορές την εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η Kayla ακολουθεί μια μεσογειακή διατροφή η οποία μάλιστα έχει βραβευτεί ως η καλύτερη δίαιτα στον κόσμο. Η μεσογειακή διατροφή είναι γεμάτη πράσινα λαχανικά, καλά λιπαρά όπως είναι το ελαιόλαδο, οι ξηροί καρποί, τα δημητριακά ολικής άλεσης και το ψάρι ενώ απολαμβάνει που και που και ένα ποτήρι κρασί μερικές φορές την εβδομάδα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News