Έχεις παιδί από 0-4 χρονών; Έλα να κάνουμε μαζί Zumbini!

By

Θέλεις να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το μωρό σου, να χορέψετε, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά μαζί; Τότε θα πρέπει να κάνετε Zumbini!

Το Σάββατο 10 Νομεβρίου στις 17:00 στο Taekwondo, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη παρουσίαση του Zumbini, του ειδικού προγράμματος για παιδιά έως 4 ετών στην Ελλάδα! Την παρουσίαση θα κάνει η Κατερίνα Λάσπα.

Το Zumbini δημιουργήθηκε από το Zumba και το BabyFirst και είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης μικρής ηλικίας που χρησιμοποιεί αυθεντική μουσική και κίνηση για την προώθηση γνωστικών, κοινωνικών, λεπτών, ακαθάριστων κινητικών δεξιοτήτων καθως και τη συναισθηματική ανάπτυξη στα παιδιά ηλικίας 0-4 ετών.

Τα μαθήματα Zumbini περιλαμβάνουν πάντα γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα για κάθε παιδί.

Προσφέρονται σε συνεδρίες (8-12 μαθήματα) που πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα. Κάθε συνεδρία περιλαμβάνει και εναν εξοπλισμό(bundle) για εσάς και την οικογένειά σας για να πάρετε στο σπίτι. Το πακέτο bundle περιλαμβάνει ένα CD με 20 πρωτότυπα τραγούδια, ένα βιβλίο τραγουδιού (με μια ιστορία) για να κάνετε πρακτική με όλα τα τραγούδια στο σπίτι, καθώς και μια μοναδική κούκλα από βελούδο.

Σε κάθε μάθημα ο γονιός με το παιδί του θα μπορεί να τραγουδάει, να κινείται, να χορεύει και να παίζει μουσικά όργανα.

Ποια είναι, όμως, τα βασικά οφέλη του Zumbini που είναι ήδη πολύ δημοφιλές στο εξωτερικό;

1.Ενισχύει σημαντικά τη συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού
2.Βελτιώνει τις γνωσιακές δεξιότητές του
3.Ενδυναμώνει το δεσμό
γονιού(κηδεμόνα) – παιδιού
4. Αναπτύσσει τις κοινωνικές δεξιότητες του παιδιού
5. Βελτιώνεται η ισορροπία και ο ρυθμός μέσα από ειδικά σχεδιασμένα τραγούδια και χορογραφίες.

Αν έχεις και εσύ ένα παιδάκι από 0 έως 4 χρονών τότε έλα να παρακολουθήσεις το πρώτο Zumbini μάθημα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο Taekwondo! Θα είμαστε όλοι εκεί!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News