Είμαι η απόδειξη ότι η πρωινή γυμναστική μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!

By

Δεν ήμουν από πάντα πρωινός τύπος. Θυμάμαι πολύ έντονα τη δυσκολία μου στα παιδικά μου χρόνια να σηκωθώ για να πάω στο σχολείο. Λίγο αργότερα άρχισα να ξυπνάω πιο νωρίς μέχρι που τελικά κατέληξα στο να ξυπνάω από τα άγρια χαράματα.

Το απολαμβάνω πλέον γιατί εκείνες τις ώρες -τις πρώτες πρωινές- επικρατεί μια υπέροχη ησυχία. Μπορώ να σκεφτώ, να δημιουργήσω, να γυμναστώ με τους δικούς μου ρυθμούς, χωρίς περισπασμούς.

Όσες φορές κι αν προσπάθησα να παραμείνω πιστή σε ένα πρόγραμμα απογευματινών προπονήσεων, δεν κατάφερα ποτέ να μείνω πιστή σε αυτό. Πάντα κάτι προέκυπτε, πάντα κάτι γινόταν και δεν το ακολουθούσα ποτέ.

Taylor Swift: Να τι τρώει καθημερινά η τραγουδίστρια και έχει σώμα μοντέλου!

Μέχρι που αποφάσισα να το κάνω πάντα πρωί, να είναι το πρώτο πράγμα που κάνω με το που ξυπνάω.

Λάτρεψα τις πρωινές προπονήσεις, το γεγονός ότι “ξεμπέρδεψα απ’αυτό” πριν ακόμα ξεκινήσω την ημέρα μου. Επίσης λατρεύω το γεγονός που έχω τα απογεύματά μου ελεύθερα να κάνω κάτι άλλο με την οικογένεια ή τους φίλους μου.

Φυσικά και θα ήθελα να έχω τελειώσει με την πρωινή μου προπόνηση πριν τις 7 το πρωί, πριν καν ανατείλει ο ήλιος αλλά λόγω του παιδιού μου δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι στο γήπεδο πριν τις 8 το πρωί. Τον πηγαίνω, λοιπόν, στον παιδικό σταθμό και μαζί με τον άντρα μου φεύγουμε για το γήπεδο όπου τρέχουμε δέκα χιλιόμετρα πριν καλά καλά ξεκινήσει η μέρα.

7 ασκήσεις για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα σε 2 εβδομάδες!

Αυτή η αίσθηση του “έχω τελειώσει πριν κάνω οτιδήποτε άλλο” είναι μοναδική και δεν την αλλάζω με τίποτα. Δοκίμασέ το και εσύ και θα με θυμηθείς. Ξέρω, το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο αλλά θα νιώσεις τέτοια χαρά και ηρεμία μετά από μια πρωινή προπόνηση που δεν θα θέλεις να την αλλάξεις με τίποτα.

Tips για να τα καταφέρεις:

Έχε έτοιμα τα πάντα από το προηγούμενο βράδυ
Δεν θέλεις να ξυπνήσεις το πρωί και να ψάχνεις τι θα φορέσεις και τι θέλεις να πάρεις μαζί σου. Έχε έτοιμα αποβραδύς τα ρούχα σου, ένα μπουκάλι με νερό, το κινητό σου full με την αγαπημένη σου playlist και ακουστικά και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Ξύπνα αμέσως
Μόλις το ξυπνητήρι σου χτυπήσει απλά σήκω. Μην πατήσεις το snooze και μην χάσεις χρόνο χουζουρεύοντας. Όσο πιο γρήγορα σηκωθείς τόσο πιο εύκολα θα γίνουν όλα τα υπόλοιπα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News