Τραμπολίνο για σέξι σώμα! Εκτοξεύστε τον μεταβολισμό μας!

By

Κάνεις cardio και έχεις συνηθίσει σε ένα συγκεκριμένο ρυθμό; Θες ένα σέξι σώμα; Άλλαξαν τα δεδομένα και ήρθε η ώρα να εκτοξεύσεις τον μεταβολισμό σου στα ύψη! Πως; Τραμπολίνο και αερόβια γυμναστική! Το νέο trend που θα σπάσει ταμεία.

Ναι, όπως τα άκουσες! Cardio πάνω στο τραμπολίνο για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού! Θα κάψεις θερμίδες, θα ιδρώσεις, θα το ευχαριστηθείς! Μπορείς να συνδέσεις και το κινητό σου για να δεις πόσες θερμίδες έκαψες! Τότε είναι που θα το λατρέψεις!

Έτοιμες να ξεκινήσετε; Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές πριν από την απογείωση!

  • Ξεκινήστε πρώτα χωρίς το τραμπολίνο. Για να συνηθίσετε με την κίνηση, αρχίστε με την άσκηση μικρών συνεχόμενων αλμάτων στο έδαφος. Προσπαθήστε να μένετε στο ίδιο σημείο και να μην απλώνεστε σε όλο το δωμάτιο. 
  • Κρατήστε το ύψος σας υπό έλεγχο. Δεν χρειάζεται να στοχεύετε στο ανώτατο όριο. Όσο υψηλότερο το άλμα, τόσο πιο επιρρεπείς θα είστε σε τραυματισμό , έτσι κρατήστε τα πηδηματάκια σας μικρά αλλά συνεχόμενα. Καλύτερα να υπάρχει γρήγορη επανάληψη παρά ύψος.
  • Ελέγξτε τις κινήσεις σας. Το τραμπολίνο είναι ασταθές  οπότε θα πρέπει να εστιάσετε στις ελεγχόμενες κινήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε όλες σας τις μυικές σας ομάδες ενεργοποιημένες και θα προκαλείτε περισσότερες συσπάσεις με την αναπήδηση. 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News