Ελένη Φουρέιρα: Το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής που κάνει!

By

Έχει ένα από τα πιο όμορφα σώματα της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα η οποία διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της με σκληρή γυμναστική και φυσικά διατροφή.

Ένα από τα είδη άσκησης που κάνει είναι το crossift το οποίο είναι αρκετά σκληρό αλλά γυμνάζει μέσα σε λίγο χρόνο όλο το σώμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Work work Work hard… one of my fav crossfit program [email protected] #spt #nike

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Πέρα, όμως, από το crossfit η τραγουδίστρια γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και δεν επαναπαύεται ποτέ. Πιο συγκεκριμένα μαζί με το crossfit η Ελένη κάνει ποδήλατο ή spinning. Όπως μάλιστα έχει πει σε συνέντευξή της δεν μπορεί να μην γυμνάζεται καθώς η άσκηση της προσφέρει απίστευτη ευεξία.

Ένα από τα μυστικά της είναι ότι δεν κάνει συνεχώς το ίδο προγραμμα γυμναστικής για να σοκάρει το σώμα της και να βλέπει πιο γρήγορα αποτελέσματα. Έτσι κάνει 3 ημέρες την εβδομάδα στίβο και τις υπόλοιπες 3 (ξεκουράζεται και μια μέρα την εβδομάδα) κάνει 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων από καθίσματα, κοιλιακούς και ραχιαίους.

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η Ελένη δεν τρώει αλεύρι, ζάχαρη και αλάτι σε μεγάλες ποσότητες αλλά δεν στερείται τίποτα. Τρώει τα πάντα με μέτρο.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News