Ετοιμάζεσαι να γίνεις νύφη; Οι 7 γαμήλιες ασκήσεις που θα σου χαρίσουν απίστευτη αυτοπεποίθηση!

By

Η αντίστροφή μέτρηση έχει αρχίσει; Πότε παντρεύεσαι; Ιούλιο, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο! Οι ασκήσεις που ακολουθούν είναι η τέλεια προσθήκη στην προετοιμασία σου για την μεγάλη μέρα.

Είτε θέλεις να είσαι σε φόρμα εκείνη την ημέρα είτε θέλεις απλά να δώσεις μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου, ξεκίνα να γυμνάζεσαι.

Βάλε τη μουσική δυνατά και ξεκίνα…

Σανίδα με περπάτημα Απλά από όρθια στάση περπατάς με τα χέρια και φτάνεις στη στάση της σανίδας. Έπειτα επιστρέφεις και πάλι στην όρθια στάση. Κάνε 10 επαναλήψεις.

Ψηλά γόνατα Χοροπήδα σηκώνοντας μια το ένα γόνατο ψηλά και μια το άλλο. Κάνε 20 επαναλήψεις.

Στροφή δεξιά και αριστερά Από τη στάση της προβολής του ενός ποδιού μπροστά σήκωσε την δεξιά παλάμη σου από το έδαφος και πήγαινέ την προς τα πίσω και αριστερά. Με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξεις το στήθος και τους ώμους σου. Μείνε για 5 αναπνοές. Κάνε 10 επαναλήψεις από την κάθε μεριά.

Squats στον αέρα Κάνε κανόνικό κάθισμα σηκώνοντας ταυτόχρονα τα χέρια σου ψηλά. Κάνε 15 επαναλήψεις.

Σκύψιμο μπροστά Με δυο βαράκια στα χέρια σκήψε μπροστά από όρθια στάση και λύγισε τα γόνατα. Κράτα την πλάτη σου παράλληλη με το έδαφος. Με τα βαράκια ίσια μπροστά σου κάνε κίνηση να τα σηκώσεις και να τα φέρεις κοντά στα πλευρά σου. Κάνε 12 επαναλήψεις.

Προβολές Φέρε το δεξί σου πόδι μπροστά από όρθια στάση έτσι ώστε να σχηματίζει το γόνατό σου ορθή γωνία. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και κάνε το ίδιο με το ίδιο πόδι προς τα πίσω. Αυτό είναι μια επανάληψη. Κάνει συνολικά 12 επαναλήψεις με το κάθε πόδι.

Σανίδα με χέρι στην ευθεία Από τη θέση της σανίδας απλά σήκωνε μια το δεξί σου χέρι σε ευθεία μπροστά μια το αριστερό. Κάνε 2 σετ των 8 επαναλήψεων.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News