Ετσι θα αποκτήσεις τα πιο λεπτά, γυμνασμένα πόδια!

By

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις για να αποκτήσεις σφιχτά, γυμνασμένα πόδια αλλά αν τα μπουτάκια σου είναι τσουπωτά τότε χρειάζεσαι ειδικές ασκήσεις για να τα λεπτύνεις. 

Πιο συγκεκριμένα για να αδυνατίσεις στην περιοχή των μηρών χρειάζεται να κάνεις τις παρακάτω 4 ασκήσεις οι οποίες ναι μεν θα σε κουράσουν αλλά θα σου χαρίσουν τα πόδια των ονείρων σου. Έτσι θα μπορείς να φορέσεις τα σορτσάκια και τις μίνι φούστες που πάντα ονειρευόσουν να φορέσεις.

Από τις παρακάτω ασκήσεις θα κάνεις 4 γύρους με 1 λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στον κάθε γύρο. Την κάθε άσκηση φρόντιζε να την κάνεις 10-12 φορές.

1η Άσκηση

Γέφυρα και σφίξιμο γονάτων: Απλά βάλε ένα μαξιλαράκι ανάμεσα στα γόνατά σου και κράτα το σφιχτά με αυτά. Ανασήκωσε την λεκάνη σου. Κάνε 10-12 επαναλήψεις.

2η Άσκηση

DB Side Lunge: Κράτα βαράκια στα χέρια σου. Την ώρα που θα λυγίζεις το ένα σου γόνατο θα τεντώνεις το άλλο σου πόδι στο πλάι. Κάνε 10-12 επαναλήψεις.

3η Άσκηση

Σανίδα στο πλάι και άγγιγμα δαχτύλων: Κάτσε σε πλάγια σανίδα και τέντωσε το πόδι σου που βρίσκεται από κάτω. Πιάσ’το με το αντίθετο χέρι. Κάνε 10-12 επαναλήψεις και άλλαξε μεριά.

4η Άσκηση

Ball V-Pass: Πάρε μια μπάλα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μπάλα γυμναστικής. Ξάπλωσε ανάσκελα με την μπάλα πάνω από το κεφάλι σου. Σήκωσε πόδια και χέρια και φέρε την μπάλα ανάμεσα στα πόδια σου. Επέστεψε πίσω και επανέλαβε. Κάνε 10-12 επαναλήψεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Με αυτή τη δίαιτα έχει καταφέρει να χάσει 8 κιλά μέσα σε 15 μέρες!

Είναι μια από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες παρουσιάστριες και έχει ένα από τα πιο όμορφα σώματα της ελληνικής showbiz....
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Life Coaching Mind & Soul

5 τρόποι να οργανώσεις και να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου σύμφωνα με γυναίκες CEOs

Υπάρχουν εκείνοι που για κάθε πρόβλημα έχουν μια λύση κι εκείνοι που για κάθε λύση έχουν ένα πρόβλημα. Kανείς...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ποιες ώρες της ημέρας θα φας τον υδατάνθρακα και θα τον ”κάψεις” πιο γρήγορα

Είναι εκείνη η χρονική περίοδος μέσα στη μέρα που ο μεταβολισμός κορυφώνεται. Άνθρωποι είμαστε, ανθρώπινο μεταβολισμό έχουμε. Με άλλα...
Διαβάστε Περισσότερα