Ετσι θα αποκτήσεις τα πιο λεπτά, γυμνασμένα πόδια!

By

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις για να αποκτήσεις σφιχτά, γυμνασμένα πόδια αλλά αν τα μπουτάκια σου είναι τσουπωτά τότε χρειάζεσαι ειδικές ασκήσεις για να τα λεπτύνεις. 

Πιο συγκεκριμένα για να αδυνατίσεις στην περιοχή των μηρών χρειάζεται να κάνεις τις παρακάτω 4 ασκήσεις οι οποίες ναι μεν θα σε κουράσουν αλλά θα σου χαρίσουν τα πόδια των ονείρων σου. Έτσι θα μπορείς να φορέσεις τα σορτσάκια και τις μίνι φούστες που πάντα ονειρευόσουν να φορέσεις.

Από τις παρακάτω ασκήσεις θα κάνεις 4 γύρους με 1 λεπτό διάλειμμα ανάμεσα στον κάθε γύρο. Την κάθε άσκηση φρόντιζε να την κάνεις 10-12 φορές.

1η Άσκηση

Γέφυρα και σφίξιμο γονάτων: Απλά βάλε ένα μαξιλαράκι ανάμεσα στα γόνατά σου και κράτα το σφιχτά με αυτά. Ανασήκωσε την λεκάνη σου. Κάνε 10-12 επαναλήψεις.

2η Άσκηση

DB Side Lunge: Κράτα βαράκια στα χέρια σου. Την ώρα που θα λυγίζεις το ένα σου γόνατο θα τεντώνεις το άλλο σου πόδι στο πλάι. Κάνε 10-12 επαναλήψεις.

3η Άσκηση

Σανίδα στο πλάι και άγγιγμα δαχτύλων: Κάτσε σε πλάγια σανίδα και τέντωσε το πόδι σου που βρίσκεται από κάτω. Πιάσ’το με το αντίθετο χέρι. Κάνε 10-12 επαναλήψεις και άλλαξε μεριά.

4η Άσκηση

Ball V-Pass: Πάρε μια μπάλα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μπάλα γυμναστικής. Ξάπλωσε ανάσκελα με την μπάλα πάνω από το κεφάλι σου. Σήκωσε πόδια και χέρια και φέρε την μπάλα ανάμεσα στα πόδια σου. Επέστεψε πίσω και επανέλαβε. Κάνε 10-12 επαναλήψεις.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty News & Trends Μυστικά Ομορφιάς

Τα πιο απλά μυστικά για να δείχνεις όμορφη στις φωτογραφίες (και τις selfies)!

Βαριόμουν τόσο πολύ χθες το βράδυ που χάζευα για αρκετή ώρα στο Instagram και κοίταζα αφηρημένα selfies φωτογραφίες της...
Διαβάστε Περισσότερα