Έτσι θα αποκτήσεις τα πιο σέξι χέρια μέσα σε 5 λεπτά με αυτές τις ασκήσεις!

By

5 λεπτά από το χρόνο σου καθημερινά και δύο βαράκια είναι αρκετά για να σου χαρίσουν τα πιο όμορφα και γραμμωμένα μπράτσα.

Bicep Vs

Ξεκίνα σε όρθια στάση με τα βαράκια στα χέρια. Με τους αγκώνες σου κολλημένους στον κορμό σου κάνε μια κίνηση V με τα βαράκια σου. Επανέλαβε για 1 λεπτό.

Wide and Narrow Combo Curls

Σε όρθια στάση έχε το έναν σου αγκώνα κολλημένο στο πλάι και το άλλο ελαφρώς προς τα έξω. Ανέβαζε και κατέβαζε τα χέρια σου με τα βαράκια πάνω κάτω. Κάνε το ίδιο για 30 δευτερόλεπτα.

Serve a tray

Ισορρόπησε στο ένα σου πόδι και απλά φέρε τα χέρια σου μαζί με τα βαράκια μπροστά. Πήγαινέ τα προς τα εμπρός σαν να θέλεις να βγάλεις κάτι από τον φούρνο και προς τα πίσω. Επανέλαβε για 30 δευτερόλεπτα και άλλαξε πόδι.

Lunging Queen

Έλα σε θέση προβολής και με τα χέρια σου ελαφρώς λυγισμένα ανέβαζε και κατέβαζε τα βαράκια. Κάνε επαναλήψεις για 30 δευτερόλεπτα και άλλαξε πόδι.

In and Outs

Σε όρθια στάση κράτα τα βαράκια σου σαν σφυριά. Άνοιγε προς τα έξω το ένα χέρι και το άλλο κράτα το σταθερό. Μόλις ολοκληρώσεις ένα σετ 30 δευτερολέπτων κάνε το ίδιο και με το άλλο χέρι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News