Έτσι θα κάψεις λίπος… περπατώντας!

By

Τι θα λέγατε να καίγατε λίπος απλά αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες που έχει το περπάτημα; Τα τελευταία χρόνια η δυναμική εκδοχή του που σημαίνει αρκετά πιο ζωηρό βάδισμα, συχνά με εξοπλισμό (π.χ. περπάτημα με βαράκια στα πόδια ή στα χέρια), έχει μπει στο παιχνίδι των personal trainers με σκοπό την απώλεια βάρους και την καλύτερη εκγύμναση.

Οι powerwalkers όμως, όπως ονομάζονται αυτοί που κάνουν δυναμικό περπάτημα, μπορούν να το εφαρμόσουν και στο σπίτι απλά ακολουθώντας τις κινήσεις που προτείνει ο ειδικός.

Φορέστε αθλητικά ρούχα, πάρτε ένα στρώμα και ακολουθήστε το παρακάτω πρόγραμμα. Θα αποκομίσετε οφέλη για την καρδιά, το μεταβολισμό, το δέρμα, τον σακχαρώδη διαβήτη και την κατάθλιψη, όλες εκείνες τις καταστάσεις τις οποίες βοηθά η άσκηση βελτιώνοντας τους δείκτες της υγείας.

Δείτε το βίντεο

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

“Κάνω διατροφή” και έχω επιθυμία για γλυκό! Πώς το λύνω;

Είναι το συναίσθημα που δημιουργείται σχεδόν αυτόματα αργά το βράδυ και μάλιστα σε περίεργες ώρες, που ξαφνικά έχετε μία...
Διαβάστε Περισσότερα
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Το Μενου της εβδομάδας (25/11-1/12): Τι να φας για βραδινό από Δευτέρα έως Κυριακή!

Για να μην αγχώνεσαι για το τι θα μαγειρέψεις κάθε μέρα, σου έχω παρακάτω ένα υγιεινο, θρεπτικο μενού για...
Διαβάστε Περισσότερα