Έτσι θα κάψεις λίπος… περπατώντας!

By

Τι θα λέγατε να καίγατε λίπος απλά αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες που έχει το περπάτημα; Τα τελευταία χρόνια η δυναμική εκδοχή του που σημαίνει αρκετά πιο ζωηρό βάδισμα, συχνά με εξοπλισμό (π.χ. περπάτημα με βαράκια στα πόδια ή στα χέρια), έχει μπει στο παιχνίδι των personal trainers με σκοπό την απώλεια βάρους και την καλύτερη εκγύμναση.

Οι powerwalkers όμως, όπως ονομάζονται αυτοί που κάνουν δυναμικό περπάτημα, μπορούν να το εφαρμόσουν και στο σπίτι απλά ακολουθώντας τις κινήσεις που προτείνει ο ειδικός.

Φορέστε αθλητικά ρούχα, πάρτε ένα στρώμα και ακολουθήστε το παρακάτω πρόγραμμα. Θα αποκομίσετε οφέλη για την καρδιά, το μεταβολισμό, το δέρμα, τον σακχαρώδη διαβήτη και την κατάθλιψη, όλες εκείνες τις καταστάσεις τις οποίες βοηθά η άσκηση βελτιώνοντας τους δείκτες της υγείας.

Δείτε το βίντεο

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
News & Trends Style

Πώς φοράνε το λευκό πουκάμισο οι Meghan Markle, Kate Middleton και Olivia Palermo και πού θα βρεις τα πιο ωραία πουκάμισα κάτω των 35 ευρώ!

Το λευκό πουκάμισο υπήρξε πάντα ένα αγαπημένο κομμάτι στην ντουλάπα μου. Το ίδιο φυσικά θα πείτε πολλές από εσάς...
Διαβάστε Περισσότερα