Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν το απλό περπάτημα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος; Μάθε τι ισχύει!

By

Όταν σκέφτεσαι τι είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος το μυαλό σου πάει κατευθείαν σε προπονήσεις που θα σε κάνουν να ιδρώσεις. Με λίγα λόγια θεωρείς πως αν δεν ιδρώσεις δεν θα χάσεις. Σωστά; Λάθος!

Υπάρχουν και πιο εύκολοι τρόποι να χάσεις βάρος και σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να ιδρώσεις.

Το περπάτημα μπορεί να σου ακούγεται σαν κάτι πολύ απλό και ίσως και να θεωρείς πως σίγουρα δεν θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος. Εδώ κάνεις λάθος. Το περπάτημα είναι στην πραγματικότητα μια υπέροχη μορφή LISS (χαμηλής έντασης αερόβια άσκηση). Αν αυξήσεις την ταχύτητά σου όμως και θα αυξηθούν οι παλμοί της καρδιάς σου, και θα βελτιώσεις την καρδιαγγειακή υγεία σου και θα κάψεις θερμίδες.

Μάλιστα, αν κάνεις power walking (δυναμικό περπάτημα) μπορείς να κάψεις μέχρι και 120 θερμίδες την ώρα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον celebrity trainer, Harley Pasternak που είναι μεγάλος fan του περπατήματος αν θέλεις να χάσεις βάρος πρέπει να κάνεις 10000 βήματα την ημέρα.

Απλά φρόντιζε όταν περπατάς για χάσιμο βάρους σχεδόν να λαχανιάζεις και όχι να περπατάς χαλαρά.

Τέλειο παράδειγμα αποτελεί η Brooke η οποία έχασε πάνω από 50 κιλά και κατέβηκε 10 νούμερα απλά περπατώντας 10000 βήματα την ημέρα.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Style Style Tips

Τα πιο ωραία beach looks: Δες πού θα βρεις υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ παραλίας για να αποκτήσεις φανταστικό στιλ αυτό το καλοκαίρι

Θυμάμαι πριν από πολλά χρόνια όταν πήγαινα στην παραλία έβλεπα γυναίκες που φορούσαν πιο απλά ρούχα στη θάλασσα και...
Διαβάστε Περισσότερα