Έχεις δει τελευταία τους κοιλιακούς της Kim Kardashian; Έτσι τους γυμνάζει 1 φορά την εβδομάδα!

By

Οφείλει το νέο της κορμί στην trainer Melissa Alcantara. Οι δυο τους γυμνάζονται μαζί 6 φορές την εβδομάδα στις 6 το πρωί για 1-1μιση ώρα.

Η Kim Kardashian πάντα αφιερώνει μια μέρα την εβδομάδα στους κοιλιακούς της.

Η personal trainer της διάσημης σταρ σου δείχνει ποιες ακριβώς ασκήσεις κάνει η Kim για τέλεια κοιλιά.

Σήκωμα ποδιών (leg lifts) Για αυτήν την άσκηση φρόντισε η πλάτη σου χαμηλά να είναι όσο γίνεται πιο κολλημένη στο έδαφος και κράτησέ την εκεί. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα χέρια σου κάτω από τα οπίσθια και απλά να σηκώνεις τα πόδια σου στην ευθεία. Κάνε 4 σετ από 12-20 επαναλήψεις.

Reverse V-Ups Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας. Εκπνέοντας χρησιμοποίησε τα πόδια σου για να έρθεις στη στάση V. Εισπνέοντας και ξαναπήδα στη στάση της σανίδας. Αυτή είναι μια επανάληψη. Κάνει 4 σετ επί 12-20 επαναλήψεις.

Ποδήλατο με παλαμάκια (Abs Bicycle with Clap) Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις τον κορμό σου από το έδαφος και να κάνεις ποδήλατο χτυπώντας παλαμάκι κάτω από το γόνατο κάθε φορά που φέρνεις το ένα σου πόδι κοντά στον κορμό σου. Μια επανάληψη θα έχεις κάνει αφού χτυπήσεις παλαμάκι και κάτω από το άλλο σου γόνατο. Κάνε 4 σετ από 12-20 επαναλήψεις.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Fashion Style

H πιο σέξι influencer μας δείχνει τα αγαπημένα της μαγιό- Δες πού μπορείς να τα αγοράσεις αλλά και πού θα βρεις παρόμοια

Aν ρωτήσεις τον σύντροφό σου ή έναν οποιονδήποτε άντρα ποια influencer θεωρεί την πιο σέξι τότε είμαι σίγουρη πως...
Διαβάστε Περισσότερα