Οι πολύ απλές ασκήσεις που κάνει η Gigi Hadid για να διατηρείται σε φόρμα!!

By

Εννοείται ότι είναι γεννετικά ευνοημένη αλλά το να διατηρεί το σώμα της σε τέλεια φυσική κατάσταση είναι μέρος της δουλειάς της.

Η Gigi Hadid γυμνάζεται  με την βοήθεια ενός personal trainer, του Rob Piela, ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Gotham στη Νέα Υόρκη.

Το μοντέλο που μεγάλωσε ιππεύοντας και παίζοντας βόλεϊ λέει πως κάνει box κάθε μέρα.

Ο προπονητής της είπε σε συνέντευξη: “Βρισκόμαστε όσο πιο συχνά γίνεται και όταν είναι στη Νέα Υόρκη του δίνουμε και καταλαβαίνει. Όταν όμως λείπει μιλάμε μέσω FaceTime. Το κίνητρο και η υποστήριξη είναι σημαντικά κομμάτια όπου κι αν βρίσκεται”.

Παρά το βαρύ της πρόγραμμα η Hadid έχει ως προτεραιότητά της την άσκηση και όταν έχει κάποιο προπονητικό πρόγραμμα το τηρεί πάσει θυσία.

Ο λόγος που αγαπάει τόσο πολύ το boxing και κάνει κάθε μέρα είναι ότι την βοηθάει να μην σκέφτεται και την κάνει να ξεχνάει ότι γυμνάζεται. Έτσι, όταν τελειώνει η ώρα της, νιώθει ότι θέλει κι άλλο.

Το boxing είναι ο τέλειος συνδυασμός αερόβιας άσκησης και προπόνησης αντίστασης ενώ είναι ιδανικό για άτομα που είναι ανταγωνιστικά.

Όταν δεν έχει χρόνο να πάει στο γυμναστήριο, όμως, κάνει απλές αλλά θαυματουργές ασκήσεις στο σπίτι. Πιο συγκεκριμένα κάνει donkey kicks και bicycle crunches τα οποία δεν απαιτούν εξοπλισμό γυμναστηρίου και μπορούν να γίνουν οπουδήποτε.

Για τέλειους κοιλιακούς τέλος το μοντέλο κάνει τρεις ασκήσεις – σανίδα, κοιλιακούς και άρση ποδιών- τέσσερις μέρες την εβδομάδα.

Δες παρακάτω, αν θέλεις κι εσύ να βάλεις το boxing στη ζωή σου, μια σειρά από ασκήσεις που μπορείς να ξεκινήσεις να κάνεις στο σπίτι σου. 

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θέλεις να χάσεις βάρος γρήγορα; Πρέπει να δοκιμάσεις τη δίαιτα των βραστών αυγών!

Έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα μιας και η δίαιτα των βραστών αυγών έχει αποτελέσματα....
Διαβάστε Περισσότερα