Γραμμωμένα χέρια; Μόνο με μία άσκηση!

By

Γυμνασμένοι ώμοι, γραμμωμένα χέρια μόνο με μία άσκηση; Κι όμως!

Νιώθεις τα χέρια σου το αδύνατο σημείο σου;  Η διατροφή και η σωματική δομή παίζουν μεγάλο ρόλο στη μορφή των χεριών όμως η άσκηση είναι το κλειδί για να φαίνονται πιο σφιχτά.

Αλλά ποια άσκηση είναι η καλύτερη για να γραμμώσουν και να μειωθεί το λίπος;

Οι ερευνητές του Αμερικανικού Συμβουλίου Άσκησης εφάρμοσαν ηλεκτρομυογραφικά ηλεκτρόδια στα χέρια για να καταγράψουν τη μυϊκή δραστηριότητα σε πραγματικό χρόνο. Ανάμεσα σε πολλές ασκήσεις όπως κάμψεις δικεφάλων, κάμψεις τρικεφάλων, push ups μια άσκηση ήταν αυτή που προσέφερε το μεγαλύτερο κέρδος για δυνατά και γραμωμμένα χέρια.

Η σανίδα με τις παλάμες τοποθετημένες σε τρίγωνο και η παραμονή μας σε αυτή τη θέση είναι το καλύτερο workout. Κάθε μέρα προσπαθούμε να μείνουμε όλο και περισσότερο χρόνο για να αποκτήσουμε αντοχή και να τονωθούν τα χέρια μας.

 

Μένοντας αρχικά σε αυτή τη θέση μένουμε όσο μπορούμε και όσο δυναμώνουμε εκτελούμε push ups για καλύτερα αποτελέσματα.  Ένα ως τρία σετ από 8 έως 15 επαναλήψεις και αποχαιρετήστε τα αδύναμα και χαλαρά χέρια.

 

Ξεκίνα σήμερα και θα δεις τα χέρια σου να αλλάζουν…

 

 

 

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News