Γύμνασε την πλάτη σου με αυτές τις 4 ασκήσεις της Halle Berry!

By

Γυμνάζεται σαν μανιακή. Η Halle Berry ζει για να γυμνάζεται και της αρέσει πάρα πολύ αυτό που κάνει.

Η ίδια είπε για την τελευταία προπόνηση που ανέβασε για τους followers της στο Instagram, “Οι περισσότεροι από εμάς καθόμαστε μπροστά από έναν υπολογιστή όλη μέρα ή κοιτάμε τα κινητά μας με αποτέλεσμα να έχουμε αποκτήσει πολύ κακή στάση σώματος”.

Δες, λοιπόν τι ασκήσεις σου προτείνει για την πλάτη.

Αγαπάς τις καμπύλες σου; Δες πως θα τις διατηρήσεις ενώ χάνεις κιλά!

Alternating Gorilla Row Ο trainer της Halle, Peter, λέει να πιέσεις τη λεκάνη σου προς τα πίσω και να σκύψεις ελαφρώς μπροστά. Λύγισε ελαφρώς τα γόνατά σου. Με έλεγχο σήκωσε το ένα βαράκι λυγίζοντας τον αγκώνα σου, κατέβασέ το και έπειτα σήκωσε το άλλο. Κάνε 10-20 επαναλήψεις.

Single-Dumbbell Row Ξεκίνα με τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά και με τα γόνατά σου ελαφρώς λυγισμένα. Σκύψε ελαφρώς μπροστά. Με ένα βαράκι στο κάθε χέρι και τα χέρια σου τεντωμένα μπροστά, τράβα τα βαράκια προς το στήθος σου. Μείνει για 1-2 δευτερόλεπτα και επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 10-20 επαναλήψεις.

Σπάσε το push up στη μέση και κατέκτησε την κίνηση που σμιλεύει το σώμα

Double-Dumbbell Row Ξεκίνα με τον ίδιο τρόπο όπως παραπάνω. Με τα χέρια σου τεντωμένα μπροστά λύγιζέ τα προς τα πλευρά σου. Μείνε για 1-2 δευτερόλεπτα και επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 10-20 επαναλήψεις.

Single-Dumbbell Balancing Row Ξεκίνα ισσοροπώντας στο δεξί σου πόδι. Κράτα ένα βαράκι στο δεξί σου χέρι ευθεία κάτω από τον ώμο σου. Με έλεγχο τράβα το βαράκι προς τα πίσω λυγίζοντας τον αγκώνα σου. Κάνε 10-20 επαναλήψεις και άλλαξε πόδι.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News