Γυναίκες που γυμνάζονται στις 4 πμ σου λένε πώς να καταφέρεις να ξυπνήσεις για πρωινή γυμναστική!

By

Έχουν ξυπνήσει και έχουν κάνει την γυμναστική τους πριν καν εσύ σκεφτείς να ξυπνήσεις.

Αν δεν είσαι πρωινός τύπος τότε είναι δύσκολο το πρωινό ξύπνημα. Σε καταλαβαίνω! Αν, όμως, δεν βρίσκεις τον χρόνο να γυμναστείς τότε πραγματικά κάτι πρέπει να κάνεις. Δεν χρειάζεται να το κάνεις στις 4 τα ξημερώματα, μπορείς να το κάνεις και στις 6.

Δεν ξέρεις πώς να το καταφέρεις; 4 γυναίκες σου λένε πώς καταφέρνουν οι ίδιες να ξυπνάνε στις 4 τα ξημερώματα για την πρωινή τους γυμναστική.

“Βάζω το ξυπνητήρι μου στο μπάνιο”, λέει η 22χρονη Macy Vonderschmidt και συνεχίζει, “Μετά το τέλος του Πανεπιστημίου συνειδητοποίησα ότι δεν είχα καθόλου διάθεση να γυμναστώ. Δούλευα όλη μέρα και τα βράδια ήμουν πολύ κουρασμένη. Έτσι άρχισα να ξυπνάω πολύ πρωί. Μου πήρε ένα μήνα να το συνηθίσω. Ποιο είναι, όμως, το μεγαλύτερο tip μου; Βάζω το ξυπνητήρι μου στο μπάνιο και έτσι όταν χτυπάει αναγκάζομαι να σηκωθώ για να το κλείσω. Κατά 95% λειτουργεί. Νιώθω υπέροχα πηγαίνοντας στο γραφείο και ξέροντας ότι έχω κάνει ήδη τη γυμναστική της ημέρας”.

Η 28χρονη Kayla Coffey λέει “Γυμνάζομαι το πρωί γιατί τίποτα δεν μπορεί να μου αποσπάσει την προσοχή και να με ενοχλήσει εκείνη την ώρα. Όλοι κοιμούνται! Τις πρώτες εβδομάδες ένιωθα κουρασμένη αλλά το έκανα και μετά το συνήθισα. Όλο αυτό με βοήθησε να αποκτήσω μια μοναδική πειθαρχία. Η συμβουλή μου είναι: Κάντε το για δύο εβδομάδες σε κάποιο γυμναστήριο που ανοίγει πολύ πρωί. Ετοιμάζετε την τσάντα σας αποβραδύς και πίνετε νερό με το που ξυπνάτε το πρωί”.

“Θυμίζω στον εαυτό μου πως είναι η μόνη μου ευκαιρία για να έχω ένα όμορφο σώμα”, λέει η 24χρονη Ella McDaniels και συνεχίζει, “5 φορές την εβδομάδα σηκώνομαι και πάω για το crossfit μάθημά μου στις 4 τα ξημερώματα. Δουλεύω σε νοσοκομείο και έτσι τα ωράριά μου είναι περίεργα. Αν δεν το κάνω εκείνη την ώρα μπορεί να μην το κάνω ποτέ. Μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή αλλά μην σταματήσεις. Λίγες εβδομάδες μετά θα χαίρεσαι που το κάνεις. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να κοιμάσαι νωρίς το βράδυ”.

“Δεν αφήνω ποτέ τον εαυτο μου να σκεφτεί πόσο νωρίς είναι”, λέει η 27χρονη Christine Cody και συνεχίζει, “Παλαιότερα δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έκανα κάτι τέτοιο. Μου πήρε 5 μέρες για να ερωτευτώ την πρωινή γυμναστική. Ξεκίνησα να γυμνάζομαι στις 5 το πρωί 4-5 μέρες την εβδομάδα και δεν έχω σκοπό να το σταματήσω ποτέ. Η συμβουλή που σου δίνω είναι απλά να μην σκέφτεσαι ότι είναι πρωί”.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News