Η 1 και μοναδική άσκηση που πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα (δεν είναι τα squats)!

By

Μια λέξη έχει στοιχειώσει τα τελευταία χρόνια κάθε γυναίκα που γυμνάζεται: squats! Και όσες γυμνάζονται αρκετά έχουν μάθει να κάνουν squats με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Παρόλα αυτά δεν είναι τα squats η άσκηση στην οποία αναφέρομαι αυτή τη στιγμή. Αναφέρομαι στο deadlift.

Το deadlift θα σε κάνει να χρησιμοποιήσεις πολύ περισσότερους μύες από ότι το squat. Και όσο περισσότεροι μύες χρησιμοποιούνται τόσο πιο πολύ γυμνάζονται και τόσο πιο πολύ λίπος θα κάψεις μακροπρόθεσμα.

6 οφέλη του Pilates που θα σε κάνουν να το δοκιμάσεις αμέσως!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

first deadlifts of the decade? and probably one of three times I’ve trained dead’s in the last month? – I managed to get 235 up for three which is OK with me!! #deadlift #2020 #ouch #chonky

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rosser ? (@recklessrosser) στις

Και ενώ το squat είναι πολύ καλό για το κάτω μέρος του σώματός σου, το deadlift δυναμώνει τα χέρια σου και το πάνω μέρος του σώματός σου επίσης.

Πώς μια γυμνάστρια δεν βγαίνει εκτός προγράμματος ακόμα κι όταν διανύει την πιο δύσκολη εποχή του χρόνου!

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να κάνεις ένα deadlift. Οι ειδικοί λένε πως είναι καλύτερα να το κάνεις με μπάρα από ότι με βαράκια. Τα πόδια σου πρέπει να κοιτάνε ευθεία ή ελαφρώς προς τα έξω. Λύγισε τα γόνατά σου ελαφρώς για να πιάσεις την μπάρα. Τέντωσε τα πόδια σου και σήκω σε όρθια στάση κρατώντας την μπάρα στα χέρια σου. Αυτό το κάνεις με την εισπνοή. Βγάλε αέρα καθώς οδηγείς την μπάρα και πάλι προς το έδαφος. Δεν την ακουμπάς κάτω. Συνεχίζεις το ίδιο πράγμα κάνοντας 10-15 επαναλήψεις.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News