Η 10λεπτη προπόνηση για όλο το σώμα που μπορείς να κάνεις όλο το καλοκαίρι.

By

Είσαι έτοιμη να χτύσεις μύες από την κορυφή μέχρι τα νύχια; Αυτή η προπόνηση για όλο το σώμα θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος και να γυμνάσεις χέρια, πόδια, οπίσθια και κοιλιακούς σε μόλις 10 λεπτά.

Για τέλεια αποτελέσματα κάνε 3 γύρους των 15 επαναλήψεων χρησιμοποιώντας βαράκια των 2,5-5 κιλών.

Ξεκινάμε;

Jump Squats Ξεκίνα από όρθια στάση με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κάνε ένα κάθισμα και όταν σηκώνεσαι πήδα όσο πιο ψηλά μπορείς. Επέστρεψε σε ένα κάθισμα και συνέχισε έτσι.

Με αυτή την άσκηση γυμνάζεις: οπίσθια και πόδια

Deadlift Ξεκίνα και πάλι με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων και τα γόνατά σου ελαφρώς λυγισμένα. Κράτα ένα βαράκι στο κάθε σου χέρι. Σκύψε προς τα μπροστά και προς τα κάτω. Σιγά-σιγά επέστρεψε στη θέση σου.

Με αυτή την άσκηση γυμνάζεις: οπίσθια και γλουτούς

Bikini Walkout και Plank Jack Στάσου όρθια στο πίσω μέρος του στρώματός σου και σκύψε κάτω. Περπάτα με τα χέρια σου προς τα μπροστά μέχρι να βρεθείς σε στάση σανίδας. Έτσι όπως είσαι άνοιξε τα πόδια σου κάνοντας ένα πηδηματάκι. Βγάλε και τα δυο σου πόδια έξω από το στρώμα. Πήδα πάλι στην στάση της σανίδας και περπάτα και πάλι με τα χέρια σου για να βρεθείς σε όρθια στάση.

Με αυτή την άσκηση γυμνάζεις: κορμό, ώμους και πόδια

Mountain Climbers Ξεκίνα από τη στάση της σανίδας. Φέρε το δεξί σου γόνατο όσο πιο κοντά στο στήθος σου γίνεται. Κάνε το ίδιο με το άλλο σου πόδι. Κάνε συνολικά 15 επαναλήψεις.

Plank Booty Lifts Από τη στάση της σανίδας σήκωσε το δεξί σου πόδι ενώ το αριστερό σου ακουμπάει στο έδαφος. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και σήκωσε το αριστερό σου πόδι. Κάνε 15 επανλήψεις με το κάθε πόδι.

Με αυτή την άσκηση γυμνάζεις: κοιλιακούς, πόδια και οπίσθια.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
Beauty Μυστικά Ομορφιάς

Eίσαι αρχάρια στο βάψιμο φρυδιών: Δες τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για ombre βάψιμο

To να αποκτήσεις τέλεια σχηματισμένα και βαμμένα φρύδια δεν είναι εύκολη υπόθεση – ή τουλάχιστον αυτό πίστευα μέχρι πρόσφατα....
Διαβάστε Περισσότερα