Οι 6 καλύτερες ασκήσεις για να λεπτύνεις την μέση σου!

By

Και ποια γυναίκα δεν θέλει πιο λεπτή μέση; Άλλωστε η λεπτή μέση και οι καμπύλες είναι στοιχεία της γυναικείας θηλυκότητας που κάθε άντρας αγαπάει.

Για να αποκτήσεις, λοιπόν, πιο λεπτή μέση για να αρέσεις πάνω από όλα εσύ στον εαυτό σου και ύστερα σε όλους τους γύρω σου κάνε τις παρακάτω ασκήσεις που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα μιας και είναι στοχευμένες.

Sitting Twists Ξεκίνα καθισμένη κάτω με τα γόνατά σου λυγισμένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκώσεις τα πόδια σου από το πάτωμα και να πηγαίνεις δεξιά και αριστέρα τον κορμό σου. Κάντο αυτό για 30 δευτερόλεπτα.

Standing Cross Crunches Σε όρθια στάση βάλε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι και ένωνε τον δεξί σου αγκώνα με το αριστερό σου γόνατο και το αντίθετο. Κάνε την άσκηση αυτή για 30 δευτερόλεπτα.

Windshield Wipers Ξαπλωμένη ανάσκελα στο πάτωμα τέντωσε τα χέρια σου δεξιά και αριστερά. Σήκωσε τα γόνατά σου σχηματίζοντας ορθή γωνία και πήγαινέ τα μαζί μια δεξιά και μια αριστερά. Κάνε την άσκηση για 30 δευτερόλεπτα.

Side Jackknives Σε πλάγια στάση φέρε το ένα σου χέρι πίσω από το κεφάλι και σήκωνε κεφάλι και πόδια ταυτόχρονα έτσι ώστε να γυμνάσεις τους πλάγιους κοιλιακούς σου. Κάνε την άσκηση για 30 δευτερόλεπτα.

Elbow Plank Kάτσε σε στάση σανίδας για 1 λεπτό.

Side Plank Κάτσε στη στάση της πλάγιας σανίδας για 1 λεπτό.

Κάνε όλες τις παραπάνω ασκήσεις 3 φορές.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News

post-image
LIVE WELL Mind & Soul Σεξ & Σχέσεις

Αγίου Βαλεντίνου 2021: 7 ταινίες με μεγάλους έρωτες που μπορείτε να δείτε

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021 πλησιάζει και έχουμε μερικές (ρομαντικές) ταινιοπροτάσεις… Ηγιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή αλλιώς η γιορτή των...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Συνταγές

Το τέλειο τοστ χωρίς ψωμί που δεν θα σε γεμίσει ενοχές (2 συνταγές)

Δεν χρειάζεται ένα σάντουιτς να έχει απαραιτήτως ψωμί για να θεωρείται σάντουιτς. Σε τρέλανα; Μπορεί να μην το έχεις...
Διαβάστε Περισσότερα