Οι καλύτερες ασκήσεις για να κάψεις λίπος, να σφίξεις και να αδυνατίσεις! Είναι αυτές…

By

Ήρθε το φθινόπωρο και δεν σε βρήκε στα κιλά που θα ήθελες να είσαι! Μην το πολυσκέφτεσαι. Μπορείς να τα αλλάξεις όλα τώρα, να κάψεις λίπος, να σφίξεις και να αδυνατίσεις αρκεί να αφοσιωθείς στον στόχο σου. 

Έχεις άπειρο χρόνο μπροστά σου μέχρι την άνοιξη για να πετύχεις τον στόχο σου και να αποκτήσεις το κορμί των ονείρων σου. Δες τι μπορείς να κάνεις για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να κάψεις λίπος!

Χρειάζεται να μυηθείς στο TRX! Είναι ιδανικό ακόμα και για άτομα που δεν έχουν γυμναστεί ποτέ. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα καταφέρεις από αρχάρια να γίνεις προχωρημένη και θα δεις και αποτέλεσμα στο σώμα σου.

Με το TRX μπορείς να συνδυάσεις αερόβιο και αναερόβιο και να κάψεις λίπος πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και σύσφιξη. Καλό είναι να απευθυνθείς σε κάποιο γυμναστήριο για κάτι τέτοιο για να μην τραυματιστείς. Αν από την άλλη μεριά το έχεις τότε μπορείς να βρεις στο youtube άπειρα βιντεάκια που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις πολλές νέες ασκήσεις.

Για να σφίξεις!

Στρέψου προς το pilates. Με το pilates θα δεις το σώμα σου να σφίγγει χωρίς να παίρνει όγκο και χωρίς να ιδρώσεις (σχεδόν καθόλου)! Αν μάλιστα έχεις και πρόβλημα με τη μέση σου τότε το pilates είναι ιδανικό για σένα.

Αν εκτός από το να σφίξεις θέλεις και να κάψεις λίπος τότε θα πρέπει να συνδυάσεις το pilates και με κάποια μορφή αερόβιας άσκησης η οποία θα σε κάνει να ιδρώσεις.

Για να χάσεις βάρος!

Σου προτείνω τη zumba, το πολύ γρήγορο περπάτημα και το τρέξιμο. Με τη zumba θα ιδρώσεις πολύ αλλά θα περάσεις και καλά χορεύοντας. Αν επιλέξεις να τρέξεις ή το γρήγορο περπάτημα, βρες κάποιον φίλο για να περνάει πιο ευχάριστα η ώρα.

Μην σκέφτεσαι ότι πρέπει να ξοδέψεις πολλά χρήματα στο γυμναστήριο για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρκεί να έχεις τη διάθεση και την πειθαρχία που χρειάζεται και μπορείς να τα καταφέρεις εξίσου καλά και στο σπίτι.

 

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News