Η μια και μοναδική άσκηση που κάνει η Jennifer Lopez όταν δεν έχει χρόνο!

By

Γυμνάζει όλο το σώμα και είναι η αγαπημένη άσκηση πολλών celebrities αλλά και των personal tainer που την έχουν πάντα στη λίστα με τις ασκήσεις που συστήνουν στους πελάτες τους.

Ο trainer των διασήμων, David Kirsch, χρησιμοποιεί την σανίδα των δύο βημάτων σε πελάτες του όπως είναι η Jennifer Lopez.

Αυτή η εναλλακτική σανίδα λέγεται glider plank γυμνάζει πολλές μυικές ομάδες και κυρίως τους κοιλιακούς, τους πλάγιους κοιλιακούς, τα χέρια και το πάνω μέρος του σώματος γενικά.

Αγαπάς τις καμπύλες σου; Δες πως θα τις διατηρήσεις ενώ χάνεις κιλά!

Για να κάνεις κι εσύ την συγκεκριμένη άσκηση κάνε το εξής:

Ξεκίνα από την στάση της κλασικής σανίδας. Κράτα τα χέρια σου στο ύψος των ώμων κάτω από το στήθος σου και τον λαιμό σου χαλαρό. Βάζοντας τα δάχτυλά των ποδιών σου πάνω σε δύο πετσετάκια φέρε τα πόδια σου σέρνοντας προς το στήθος σου έχοντάς τα ίσιά. Αυτό είναι το πρώτο μέρος της άσκησης.

Στο δεύτερο μέρος με το που θα επιστρέψεις στην κλασική σανίδα σείρε τα πόδια σου με τα γόνατα λυγισμένα προς το στήθος σου και έπειτα δεξιά και αριστερά.

Μην μπεις από την αρχή στα βαθιά. Ξεκίνα μένοντας στην κλασική σανίδα για 60 δευτερόλεπτα. Μόλις εξοικειωθείς με αυτήν προχώρα στο glider plank. Επανέλαβε 15 φορές ολόκληρη την άσκηση -και τα δύο μέρη- και μόλις τελειώσεις κάνε το ίδιο άλλες 2-3 φορές.

You may also like

Follow @keepupgr

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Hot News