Οι μοναδικές 2 ασκήσεις που σου εγγυώνται πιο γυμνασμένα οπίσθια!

By

Υπάρχουν άπειρες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις τσουπωτά οπίσθια αλλά επειδή είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και δεν έχουμε και τον άπειρο χρόνο στη διάθεσή μας, δες σε ποιες 2 πρέπει να επικεντρωθείς.

Η personal trainer, Andy Vincent, λέει σχετικά: “Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε ότι τα squats είναι η καλύτερη άσκηση για τα οπίσθια αλλά προσωπικά διαφωνώ. Δεν είναι μια άσκηση που μπορούν να κάνουν όλοι και η συγκεκριμένη άσκηση δεν έχει αποτελέσματα σε όλους. Οι παρακάτω, ασκήσεις, όμως, θα ενεργοποιήσουν τους γλουτούς σου και θα τους βάλουν φωτιά”.

Glute Bridge Αυτή η άσκηση είναι ιδανική για αρχάριους. Μπορείς να την κάνεις στο σπίτι σου και όπου αλλού θέλεις καθώς δεν χρειάζεσαι καθόλου εξοπλισμό.

Ξάπλωσε ανάσκελα στο έδαφος και λύγισε τα γόνατά σου. Έχε τα πέλματά σου ακουμπισμένα στο έδαφος. Σφίξε τους κοιλιακούς σου και τους γλουτούς σου και ανασήκωσε τους γοφούς σου. Πρέπει να νιώθεις ότι οι γλουτοί σου καίγονται. Κατέβα κάτω και επανέλαβε.

Αν θέλεις να δυσκολέψεις την άσκηση μπορείς να την κάνεις με τα πόδια σου σηκωμένα στις μύτες ή και να βάλεις ένα βαράκι πάνω στην κοιλιά σου.

Δες στο video που ακολουθεί πώς να κάνεις σωστά την άσκηση.

Kettlebell Swings (την ίδια άσκηση μπορείς να την κάνεις και με ένα κλασικό βαράκι)

Ξεκίνα από όρθια στάση με τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά. Κράτα το kettlebell μπροστά σου. Λύγισε τα γόνατά σου ελαφρώς και με το kettlebel να κουνιέται ανάμεσα στα πόδια σου σήκωσέ το ψηλά στο ύψος των ώμων σου. Σκύψε πάλι με το kettlebell ανάμεσα στα πόδια σου. Επανέλαβε όσες φορές μπορείς.

Δες στο video που ακολουθεί πώς να κάνεις σωστά την άσκηση.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News