Η πανεύκολη 15λεπτη προπόνηση που μπορείς να κάνεις όπου κι αν είσαι!

By

Η λογική είναι απλή: Μέσα σε 15 λεπτά θα πρέπει να κάνεις όσες περισσότερες επαναλήψεις μπορείς. Και όσο περνάει ο καιρός αυτό θα το δουλεύεις ακόμα περισσότερο.

Στην ουσία ο εαυτός σου είναι αυτός που ανταγωνίζεσαι και με αυτόν θα πρέπει να τα βάλεις για να έχεις όσο πιο σύντομα γίνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δες ποιες είναι οι απλές αλλά θαυματουργές ασκήσεις που πρέπει να κάνεις.

Γόνατα ψηλά Ξεκίνα από όρθια στάση και χοροπήδα σηκώνοντας εναλλάξ μια το δεξί και μια το αριστερό σου γόνατο. Κάνε 20 επαναλήψεις και προχώρα στην επόμενη άσκηση.

Everest climber Από τη στάση της σανίδας φέρε το ένα σου γόνατο σε ορθή γωνία. Με ένα πήδημα άλλαξε πόδι και φέρε το άλλο πόδι σε ορθή γωνιά μπροστά. Κάνε 20 επαναλήψεις.

Surfer Ξεκίνα ξαπλωμένη μπρούμυτα στο έδαφος. Βάλε τα χέρια σου για στήριξη και πήδα στη στάση του σέρφερ. Κατέβα όσο πιο χαμηλά γίνεται. Χαμήλωσε και πάλι τα χέρια σου και ξάπλωσε και πάλι μπρούμυτα. Κάνε 20 επαναλήψεις με το δεξί πόδι μπροστά και 20 με το αριστερό.

Competition Burpee Jump Tuck Ξεκίνα με τα πόδια λυγισμένα σε καθιστή στάση. Κάνε ένα κάθισμα και φέρε τα χέρια σου στο έδαφος. Πήδα σε σανίδα. Ξάπλωσε εντελώς μπρούμυτα. Με το που ακουμπήσει όλο το σώμα σου στο έδαφος πίεσε πάλι και σήκω και σε κάθισμα. Κάνε έπα πήδημα στον αέρα. Κάνε 10 επαναλήψεις.

Side crunch Ξάπλωσε στο έδαφος και γύρνα στο πλάι. Βάλε το δεξί σου χέρι στο έδαφος και το αριστερό πίσω από το κεφάλι. Πλησίασε τον αριστερό σου αγκώνα στο δεξί σου γόνατο σηκώνοντας τον κορμό σου όσο γίνεται. Στόχος είναι να σχηματίσεις ένα V με το σώμα σου. Κάνε 10 επαναλήψεις από την κάθε μεριά.

Αν προλάβεις να κάνεις όλα τα παραπάνω σε λιγότερο από 15 λεπτά ξεκίνα και πάλι από την αρχή.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News