Η πιο δημοφιλής fitness Instagramer στον κόσμο, Kayla Itsines, σου δείχνει εύκολες ασκήσεις για την εγκυμοσύνη σου!

By

Αν είσαι έγκυος και θέλεις να κάνεις κάτι για να συνεχίσεις να έχεις ενέργεια, όμορφη διάθεση και όμορφο, γυμνασμένο σώμα, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να κάνεις τις παρακάτω ασκήσεις που σου προτείνει η Kayla Itsines.

Η ίδια η Kayla διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και σου προτείνει ασκήσεις που κάνει και η ίδια.

Φυσικά πριν ξεκινήσεις καλό θα είναι να κάνεις μια ερώτηση στον γιατρό σου για το αν επιτρέπεται να κάνεις τις συγκεκριμένες ασκήσεις στην δική σου περίπτωση.

Δες τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Για κάθε άσκηση θα κάνεις 10 επαναλήψεις και μετά θα ξεκουράζεσαι για 30 δευτερόλεπτα. Έπειτα θα συνεχίζεις με την επόμενη άσκηση. Μόλις τελειώσεις όλες τις ασκήσεις θα ξεκουραστείς για 1 λεπτό και θα επαναλάβεις όλες τις ασκήσεις ξανά μέχρι να συμπληρώσεις 5 λεπτά. Κατά πάσα πιθανότητα θα προλάβεις να κάνεις όλες τις ασκήσεις 2 φορές.

Squat Ξεκίνα από όρθια στάση με τα πόδια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κοιτώντας ευθεία λύγισε τα γόνατά σου. Λύγισε μέχρι οι μηροί σου να είναι παράλληλοι με το πάτωμα. Σήκω και πάλι όρθια. Αυτό είναι μια επανάληψη. Κάνε 10.

Incline Pushup Πάρε μια καρέκλα και βάλ’την μπροστά σου. Βάλε τα χέρια σου πάνω στο κάθισμα της καρέκλας ενώ τα γόνατά σου είναι στο πάτωμα. Με τα χέρια σου ανοιχτά στο ύψος των ώμων κάνει ένα pushup. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 10 επαναλήψεις.

Donkey Kick Ξεκίνα στα τέσσερα πάνω σε ένα στρώμα γιόγκα. Σήκωνε το ένα σου πόδι λυγισμένο προς τα πίσω. Κάνε 10 επαναλήψεις και έπειτα κάνε το ίδιο με το άλλο πόδι.

Triceps Dip Ξεκίνα καθισμένη στην καρέκλα. Βάλε τα χέρια σου στην άκρη της καρέκλας κάτω από τους ώμους σου με τα δάχτυλά σου να κοιτάνε προς τα μπροστά. Φέρε τη λεκάνη σου προς τα μπροστά εκτός καρέκλας και λύγιζε τους αγκώνες σου χαμηλώνοντας. Κάνε 10 επαναλήψεις.

Δες αναλυτικά τις ασκήσεις και στο video που ανέβηκε στο womenshealthmag.com.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News