Η Vanessa Hudgens έκανε πολύ έντονη γυμναστική για τα οπίσθιά της έπειτα από 1 μήνα αποχής!

By

“Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψεις στην παλιά σου φόρμα είναι απλά να μπεις στο γυμναστήριο”, είπε η ίδια και έκανε τα λόγια της πραγματικότητα.

Η ηθοποιός που απολαμβάνουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε μια από τις χαλαρές και ευχάριστες χριστουγεννιάτικες κωμωδίες του Netflix, λατρεύει ένα καλό workout. Ρίχνοντας μια ματιά στο instagram της θα διαπιστώσεις ότι επισκέπτεται συχνά το γυμναστήριο γιατί της αρέσει να είναι σε φόρμα.

Σε ένα από τα τελευταία της post παραδέχτηκε ότι επέστρεψε στη γυμναστική έπειτα από ένα μήνα αποχής.

Και μπορεί οι συγκεκριμένες ασκήσεις με το λάστιχο να φαίνονται εύκολες σε πολλούς από εσάς αλλά η personal trainer της ηθοποιού ήθελε να την βάλει και πάλι στο παιχνίδι χαλαρά μετά από ένα μήνα αποχής.

Γενικότερα η ηθοποιός λατρεύει το spinning, την yoga και το pilates. Αυτό που δεν της αρέσει καθόλου είναι να γυμνάζεται μόνη της ενώ προτιμάει να παρακολουθεί αθλητικές προπονήσεις και με άλλα άτομα.

Πόσες προπονήσεις κάνει την εβδομάδα; 6! Ξεκουράζεται μόνο μια μέρα την εβδομάδα γιατί όπως έχει πει και η ίδια της αρέσει το καλό φαγητό και δεν θέλει να το στερείται.

Η ίδια έχει πει στο παρελθόν ότι το να εναλλάσει τα είδη των προπονήσεων που κάνει από pilates σε μπαλέτο και spinning την βοηθάει να γυμνάζει άλλες μυικές ομάδες κάθε φορά.

Όσο για τη yoga που υπεραγαπά έχει πει ότι κάνει περίπου 3 φορές την εβδομάδα και ότι ουσιαστικά την yoga δεν την κάνει για να γυμνάζεται αλλά για ψυχική θεραπεία.

Φυσικά δεν μένει πάντα εντός γυμναστηρίου. Της αρέσει να βγαίνει και έξω και να κάνει hiking.

Εσύ; Τι θα κάνεις σε αυτήν την καραντίνα; Πώς θα γυμναστείς; Πάρε ένα στρωματάκι, άνοιξε το keepup.gr και θα βρεις άπειρες προπονησούλες χωρίς εξοπλισμό για να ξεκινήσεις από κάπου. Καλή αρχή!

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News