Η Margot Robbie μας μαθαίνει τα μυστικά του surfing!

By

Αγαπάει το surfing, τη θάλασσα, το υγιεινό φαγητό. Είναι όμορφη, αφοπλιστική, από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς της γενιάς της και είναι η Margot Robbie! Και μας αρέσει πολύ…

Πρωταγωνίστρια στην ταινία “Ο Λύκος τους Wall Street” μας άφησε άφωνους με την ομορφιά της και τις αναλογίες της! Σίγουρα το κορίτσι από την Αυστραλία ξέρει πως να μαγνητίζει τα βλέμματα και να να κερδίζει τις εντυπώσεις. Τι κάνει όμως και είναι πάντα σε φόρμα; Surfing!!!

Είναι μια καταπληκτική ιδέα να γυμναστούμε, να μαυρίσουμε και να έχουμε επαφή με τη θάλασσα για περισσότερο από 5 μήνες τον χρόνο. Γιατί όχι; Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, εξάλλου!

Photo cred to the creepy pap hiding in the bushes. Thanks for always catching me at my best angles #blessed

A post shared by @ margotrobbie on

To surffing είναι µία άσκηση που συνδυάζει την αερόβια γυµναστική, την ενδυνάμωση, την ισορροπία και έχει µεγάλα διαστήματα που χρειάζεται ένταση και συγκέντρωση. ∆εν είναι τυχαίο που οι surfers δεν έχουν ίχνος λίπους στο σώμα τους, ούτε και αφύσικα φουσκωμένους μύες.

Βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων, δυναμώνει τους ώμους, την πλάτη και γενικότερα τους μυς του πάνω σώματος, γυμνάζει τα πόδια και τους κοιλιακούς και ενισχύει την ευλυγισία. Επίσης, είναι διασκεδαστικός τρόπος προπόνησης και ευκαιρία να αποβάλλεις το άγχος και την ψυχολογική φόρτιση της ημέρας, περνώντας δημιουργικό χρόνο στη θάλασσα και στο φυσικό περιβάλλον.

Sunset surf in San Juan del Sur

A post shared by @ margotrobbie on

Μια ώρα surffing καίει περίπου 400 θερμίδες την ώρα και ευκαιρία είναι φέτος το καλοκαίρι να αποκτήσεις νέο χόμπι! Να εξερευνήσεις τα όριά σου και να ξεπεράσεις τους φόβους σου! Είσαι ένα #keepupgirl

So good to be home ????❤️????‍♀️????????

A post shared by @ margotrobbie on

Μερικές σχολές για να πάρεις τις πληροφορίες σου:

Αττική:

Kyma Surf School

Yasurfaki

Τήνος:

Tinossurflessons

Μεσσηνία:

Beachbreak

Ικαρία:

Ikaria Surf School

Χανιά:

Love surffing

Θεσσαλονίκη:

Surf center 

Έτοιμες για βουτιά;

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News