Κάτω κοιλιακοί… έτοιμοι σε 5 λεπτά!

By

Επειδή σίγουρα είμαι από αυτές που θέλουν να γυμνάσουν τους κάτω κοιλιακούς τους (για να μην πω όλους τους κοιλιακούς – πάνω, κάτω και πλάγιους) έψαξα και βρήκα μια σειρά από ασκήσεις που θα σου πάρουν μόλις 5 λεπτά. Δοκίμασε να τις βάλεις στην καθημερινότητά σου και θα δεις τους κάτω κοιλιακούς σου να μεταμορφώνονται.

Side Plank Toe Touches (3 σετ από 10 επαναλήψεις για το κάθε πόδι): Ξεκίνα ξαπλώνοντας στο έδαφος και γυρνώντας στο πλάι. Στηρίξου στον ένα αγκώνα σου και σήκωσε τη λεκάνη σου από το έδαφος ερχόμενη σε πλάγια σανίδα. Σήκωνε το πόδι σου που βρίσκεται από πάνω και άγγιζε με το χέρι σου τα δάχτυλα του ποδιού σου. Επέστρεφε στην αρχική σου θέση χωρίς να κατεβάζεις τη λεκάνη σου. Επανέλαβε για 10 φορές και έπειτα άλλαξε μεριά και πόδι. Ξεκουράσου και συνέχισε για άλλα δύο σετ.

kl_koiliakoi

Reverse Crunches (3 σετ των 15 επαναλήψεων): Ξεκίνα ξαπλώνοντας στο έδαφος και σήκωσε και τα δυο σου πόδια στον αέρα. Τοποθέτησε τα χέρια σου δεξιά και αριστερά του κορμού σου και σήκωσε το κάτω μέρος του σώματός σου προς το κεφάλι σου. Επέστρεψε στην αρχική σου θέση και επανέλαβε.

kl_koiliakoi02

Downward Dog Kicks (3 σετ από 10 επαναλήψεις για το κάθε πόδι): Ξεκίνα από τη στάση του σκύλου. Σήκωσε το ένα σου πόδι στον αέρα. Κατέβασέ το και σήκωσε το άλλο σου πόδι.

kl_koiliakoi03

Cross Body Mountain Climbers (3 σετ των 10 επαναλήψεων): Ξεκίνα από τη στάση της κλασικής σανίδας. Αντί να λυγίζεις τα γόνατά σου μπροστά, λύγιζέ τα στο πλάι και εσωτερικά προσπαθώντας να αγγίζεις με το κάθε σου γόνατο τον αντίθετο αγκώνα σου.

kl_koiliakoi04

Plank Side Crunches (3 σετ από 10 επαναλήψεις για το κάθε πόδι): Ξεκινώντας από τη στάση της πλάγιας σανίδας λύγιζε το γόνατό σου και ακούμπα με το γόνατό σου τον αντίστοιχο αγκώνα σου. Κάνε 10 επαναλήψεις και άλλαξε μεριά. Αφού κάνεις άλλες 10 επαναλήψεις, ξεκουράσου για λίγο και προχώρα στο επόμενο σετ.

kl_koiliakoi05

You may also like

Follow @keepupgr


This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Hot News

post-image
Aδυνάτισμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ

“Κάνω διατροφή” και έχω επιθυμία για γλυκό! Πώς το λύνω;

Είναι το συναίσθημα που δημιουργείται σχεδόν αυτόματα αργά το βράδυ και μάλιστα σε περίεργες ώρες, που ξαφνικά έχετε μία...
Διαβάστε Περισσότερα
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Το Μενου της εβδομάδας (25/11-1/12): Τι να φας για βραδινό από Δευτέρα έως Κυριακή!

Για να μην αγχώνεσαι για το τι θα μαγειρέψεις κάθε μέρα, σου έχω παρακάτω ένα υγιεινο, θρεπτικο μενού για...
Διαβάστε Περισσότερα