Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η “unstoppable” Adriana Lima!

By

Οι φίλες της (οι υπόλοιποι Άγγελοι της Victoria’s Secret) λένε πως δεν σταματάει ποτέ αν δεν πετύχει πρώτα αυτό που επιθυμεί. Και αυτό που επιθυμεί είναι να έχει ένα εκπληκτικό σώμα για να ανταποκρίνεται τέλεια στην κάθε επαγγελματική πρόκληση.

Δες πώς γυμνάζεται ο 37χρονος πρώην Άγγελος και πάρε παράδειγμα.

kl_adriana02

Κινείται συνεχώς: Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να διατηρείσαι σε φόρμα είναι να είσαι σε μια συνεχή κίνηση. Πήγαινε με τα πόδια στο γραφείο (αν είναι σχετικά κοντά), σήκω κάθε μια ώρα για λίγο και περπάτα ή μίλα στο τηλέφωνο περπατώντας. Το ίδιο κάνει και η Adriana Lima.

Kάνει πολύ αερόβια άσκηση: Με αυτήν, άλλωστε, κατάφερε να χάσει τα κιλά που πήρε και στις δύο εγκυμοσύνες της. Πιο συγκεκριμένα λατρεύει το boxing, το σκοινάκι και τις υψηλής έντασης προπονήσεις.

kl_adriana03

Κάνει βάρη: Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάζει την αερόβια άσκηση με τα βάρη για ενδυνάμωση των μυών και των κοιλιακών της.

Κάνει Capoeira: Μιας και είναι Βραζιλιάνα δεν θα μπορούσε να μην κάνει και λίγη capoeira. Πρόκειται για μια πολεμική τέχνη που συνδυάζει χορό και μουσική με δύναμη και ταχύτητα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Αν θέλεις δυνατούς και γυμνασμένους κοιλιακούς πρέπει να κάνεις αυτή την άσκηση!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν γυμνασμένους κοιλιακούς απλά για ομορφιά αλλά το να έχεις έναν δυνατό κορμό είναι σημαντικό για...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
ΔΙΑΤΡΟΦΗ Σωστή διατροφή

Οι διατροφολόγοι λένε πως αυτό το φρούτο έχει πιο πολύ ζάχαρη και από μια Μars!

Δεν είναι όλα τα φρούτα γεμάτα ζάχαρη. Υπάρχουν, όμως, μερικά -δεν σας πάει ο νους- που αποτελούν διατροφικές βόμβες....
Διαβάστε Περισσότερα