Η Νο1 άσκηση για να αποκτήσεις τους λεπτούς μηρούς της Gigi Hadid!

By

Μπορεί να λένε πως το boxing χαρίζει εκπληκτικό κορμί (και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια) αλλά σίγουρα και το μπαλέτο και πιο συγκεκριμένα το μπαλέτο που είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα εκπληκτικό κορμί.

Η Gigi Hadid έχει ένα από τα πιο όμορφα σώματα στο χώρο της μόδας γιατί από τη μια μεριά είναι γυμνασμένη και από την άλλη δεν είναι υπερβολικά αδύνατη. Αυτό το οφείλει από τη  μια στο boxing και από την άλλη στο μπαλέτο που κάνει με την μπαλαρίνα Mary Helen Bowers.

kl_gigi01

Όταν γυμνάζεται με την Mary Helen επικεντρώνεται στα πόδια της και πιο συγκεκριμένα στους μηρούς της. Για να τους διατηρεί αδύνατους και γυμνασμένους κάνει την παρακάτω άσκηση:

Σε ένα στρωματάκι ξαπλώνει στο πλάι. Λυγίζει το αριστερό της γόνατο έτσι ώστε αυτό να δείχνει το ταβάνι και βάζει το πόδι της είτε μπροστά είτε πίσω από το τεντωμένο της δεξί πόδι. Σφίγγει την κοιλιά της και τον κορμό της και τεντώνει το δεξί της πόδι. Ανεβοκατεβάζει το πόδι της με ρυθμικές κινήσεις χωρίς να το κατεβάζει στο έδαφος.

Κάνει συνολικά 4 σετ των 8 επαναλήψεων και επαναλαμβάνει από την άλλη μεριά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News