Το μυστικό της Sienna Miller για απίστευτα γυμνασμένα πόδια!

By

Μπορεί να κάνει γιόγκα 3 φορές την εβδομάδα αλλά αυτό δεν είναι το μυστικό της για τέλεια γυμνασμένα πόδια. Κάνει κάτι πραγματικά περίεργο, που δεν έχεις ξανακούσει.

Μιλάμε για την Sienna Miller η οποία στα 34 χρόνια της διατηρεί ένα πάρα πολύ όμορφο και γυμνασμένο σώμα.

Είναι γλυκιά και σίγουρα από τις πιο fit stars αλλά παράλληλα και ένας απόλυτα φυσιολογικός άνθρωπος ( έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι έχει κυτταρίτιδα και ότι δεν αντέχει τις βασανιστικές δίαιτες).

Πέρα από fashion icon όμως, έχει και μια καταπληκτική σιλουέτα, που διατήρησε και μετά τη γέννηση του μωρού της!

col1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H Sienna δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της “αθλητικό τύπο” αλλά λατρεύει τη yoga και έχει personal trainer! Κάνει και pilates, κυρίως ασκήσεις που στοχεύουν στους γλουτούς και τα πόδια.

Όμως το μεγάλο της ατού είναι τα πραγματικά καλογυμνασμένα πόδια της που όλες έχουμε ζηλέψει!

Η ηθοποιός κάνει το εξής: Γυμνάζεται κάνοντας το περπάτημα του αγρότη. Μιμείται δηλαδή την κίνηση του αγρότη την ώρα που μεταφέρει πράγματα.

Για να το κάνεις και εσύ θα χρειαστείς δύο μπουκαλάκια γεμάτα νερό. Κράτα από ένα στα δυο σου χέρια και σήκω στις μύτες των ποδιών σου. Περπάτα προς τα εμπρός ή και σε κύκλο για 60 δεύτερα. Ξεκουράσου για 15 δεύτερα και επανέλαβε 3-5 φορές.

Σε ό,τι αφορά τη διατροφή της η όμορφη ηθοποιός και μαμά προτιμάει να τρώει μεγάλες ποσότητες λαχανικών ενώ ένα από τα αγαπημένα της γεύματα είναι ασπράδια αυγών και μια μεγάλη σαλάτα.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News