Αυτές τις ασκήσεις κάνει η Madonna για να είναι πάντα σε φόρμα (μπορείς να τις κάνεις και εσύ στο σαλόνι σου)!

By

Καθώς κοιτούσα ένα από τα πιο πρόσφατα videoclip της Madonna ενστικτωδώς πάτησα στο google “madonna workout”. Οι δημοσιεύσεις που μου εμφάνισε ήταν πολλές αλλά επέλεξα να σου δείξω 6 ασκήσεις που κάνει η 61χρονη τραγουδίστρια τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ στο σπίτι σου.

Ο personal trainer της Madonna, Craig Smith, λέει σχετικά: “Αυτές οι ασκήσεις γυμνάζουν όλο το σώμα ενώ η Madonna της συνοδεύει και με υψηλής έντασης αερόβια άσκηση”.

Το μόνο που θα χρειαστείς για να τις κάνεις και εσύ είναι δύο βαράκια των 1,5-3 κιλών.

Πώς δουλεύει: Κάνε κάθε άσκηση για 60 δεύτερα. Ξεκουράσου για άλλα 60 δεύτερα και επανέλαβε για ακόμα 2-3 φορές ξεκουράζοντας το σώμα σου για 60 δεύτερα ανάμεσα σε κάθε άσκηση.

Squat to Dumbbell Swing with Chest Fly

kl_askisi01

Ξεκίνα με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Κράτα τα βαράκια στα χέρια και κάνε ένα σκουότ (κάθισμα). Σήκω και άνοιξε τα χέρια σου στο ύψος των ώμων. Κλείσε τα χέρια στο ύψος των ώμων και κατέβασέ τα κάτω. Όλο αυτό είναι μια επανάληψη. Κάνε όσες επαναλήψεις μπορείς σε 60 δεύτερα.

Standing Tricep Pushdown with V-Lift to Full Extension

kl_askisi02

Στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων και τα βαράκια στα χέρια. Σήκωσε το γόνατό σου ψηλά και τέντωσε το πόδι σου. Λύγισέ το και πάλι και κατέβασέ το. Σήκωσε τα βαράκια στο ύψος των αγκώνων σου. Όλο αυτό είναι μια επανάληψη.

Dumbbell Plank with Alternating Knee Drive

kl_askisi03

Με βαράκια στα χέρια πέσε στη στάση της σανίδας. Έχοντας σφιχτούς τους κοιλιακούς σου, σήκωνε εναλλάξ το κάθε σου γόνατο προς το στήθος. Επανέλαβε για όσες φορές μπορείς μέσα σε 60 δεύτερα.

Jumping Jacks with Flying Jack

kl_askisi04

Κάνε 3 κλασικά jumping jacks (απλά χοροπηδάς ανοιγοκλείνοντας τα χέρια και τα πόδια σου) και έπειτα κάνε άλλο ένα πηδώντας ψηλά. Κάνε όσα περισσότερα μπορείς μέσα σε 1 λεπτό.

Side Lunge to Upright Row

kl_askisi05

Με τα βαράκια στα χέρια κάνε ένα κάθισμα προς τα αριστερά, σήκω κλείνοντας τα πόδια σου και τεντώνοντας τα χέρια σου μπροστά στην ευθεία των ώμων σου. Φέρε τα χέρια σου χαμηλά δίπλα στα πλευρά σου και κατέβασέ τα κάτω. Επανέλαβε το ίδιο από την άλλη μεριά.

Diagonal Crunch

kl_askisi07

Με τα βαράκια στα χέρια έλα στη στάση της σανίδας. Φέρε εναλλάξ το κάθε γόνατο διαγωνίως στο αντίθετο στήθος σου. Επανέλαβε όσες φορές μπορείς μέσα σε 1 λεπτό.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News