Κοιλιακοί: Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις για να δεις αποτελέσματα;

By

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε κοιλιακούς για να δούμε το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί. Άλλοι λένε κάθε μέρα, άλλοι τρεις φορές την εβδομάδα είναι αρκετό. Αλλά ποια είναι η αλήθεια;

Μήπως σαμποτάρουμε εμείς οι ίδιες την γράμμωση των κοιλιακών μας, τελικά;

Ξεκίνησαν οι ζέστες, οι διακοπές έρχονται, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει χρόνος για να τελειοποιήσετε τους κοιλιακούς σας. Κάπου όμως βρήκατε ένα πρόγραμμα γρήγορων κοιλιακών προπονήσεων και σχεδιάζετε να τα κάνετε καθημερινά, επειδή αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σμιλέψετε τη κοιλιά σας, σωστά; ΟΧΙ ακριβώς.

Όταν κάνετε τις ίδιες ασκήσεις κάθε μέρα, ίσως προκαλείτε περισσότερη βλάβη παρά καλό. «Κάθε φορά που τροφοδοτείτε με δύναμη, προκαλείτε μικρο-δάκρυα στο μυ”, λέει ο Astrid Swan, πιστοποιημένος εκπαιδευτής NASM στο Bootcamp του Barry στο West Hollywood, CA (ο οποίος έχει δολοφονικά six packs).

“Ο μυς χρειάζεται χρόνο για να θεραπευτεί και καθώς θεραπεύεται, μεγαλώνει και τότε βλέπετε αποτελέσματα.” Κάνοντας την ίδια άσκηση ή εκτελώντας το ίδιο μέρος του σώματος ξανά και ξανά, δεν θα έχετε κανένα απολύτως όφελος. Αντ ‘αυτού, θα είστε πιο επιρρεπείς στο να προκαλέσετε κάποιο τραυματισμό λόγω κατάχρησης.

Οι κοιλιακοί σας είναι σαν οποιονδήποτε άλλο μυ που εξασκούμε. Δίνοντας έτσι χρόνο στους μύες να μεγαλώνουν και να θεραπεύονται είναι ζωτικής σημασίας..

Η ενίσχυση του πυρήνα μας είναι σημαντική όχι μόνο για την επίτευξη μιας επίπεδης κοιλιάς αλλά και για τη βελτίωση της στάσης, της ισορροπίας και για την ανακούφιση του πόνου στην πλάτη.

Για τσέκαρε τα παρακάτω προγράμματα:

Επιπλέον, ένα μεγάλο μέρος της απόκτησης των κοιλιακών σας είναι να έχετε υπό έλεγχο τι τρώτε.  Κάποιοι λένε πως οι κοιλιακοί είναι πραγματικά κατασκευασμένοι στην κουζίνα. Η δουλειά των κοιλιακών στο γυμναστήριο είναι πολύ σημαντική αλλά ακόμα πιο σημαντική δουλειά ως προς την απόκτησή τους είναι τι και πόσο τρώμε.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News