Μεταμόρφωσε μέσα σε 2 εβδομάδες τους κοιλιακούς σου!

By

Αυτό το challenge πρέπει να το δοκιμάσεις. Σου υπόσχεται ότι σε μόλις 2 εβδομάδες θα αποκτήσεις πιο γραμμωμένους κοιλιακούς. Χάνεις τίποτα; Φυσικά και όχι.

Μέσα σε μόλις λίγα λεπτά την ημέρα -γιατί δεν θα σου παίρνει πάνω από μερικά λεπτά- θα έχεις αποκτήσει σε 2 εβδομάδες πιο δυνατούς και γραμμωμένους κοιλιακούς.

Δες τι πρέπει να κάνεις…

V Crunch Ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωνε ταυτόχρονα προς το κέντρο πόδια και χέρια μαζί με κορμό.

Runner’s Crunch Ξεκίνα από ξαπλωτή στάση και σήκωνε τον κορμό σου σαν να πρόκειται να σηκωθείς και να τρέξεις.

Reverse Crunch Ξεκίνα από ανάσκελα και λύγισε τα γόνατά σου έτσι ώστε να σχηματίζουν ορθή γωνία. Ανασήκωνε τη λεκάνη σου και ξανακατέβαινε στο έδαφος.

Diamond Sit-Up Από ξαπλωτή στάση φέρε τα χέρια σου ψηλά και ένωσε τις πατούσες σου. Σήκωνε τον κορμό σου και φέρνε τα χέρια σου μπροστά από τις ενωμένες πατούσες σου.

Bicycle Crunch Από ανάσκελα βάλε τα χέρια πίσω από το κεφάλι σου και σήκωνε εναλλάξ το ένα χέρι με το αντίθετο γόνατο. Ξάπλωσε πίσω και κάνε το ίδιο από την άλλη μεριά.

You may also like

Follow @keepupgr

Hot News

post-image
Κατερίνα Λάσπα Να Σου Πω

Μεγάλωσα και… σέβομαι πολύ τον εαυτό μου για να παραμένω “σιωπηλή”…

Μεγάλωσα και… • θέλω δίπλα μου μόνο ανθρώπους αληθινούς. Ανθρώπους που λένε αυτό που σκέφτονται και που σκέφτονται στ’...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
FITNESS Κάψε θερμίδες

Δυνάμωσε τον κορμό και τους ώμους σου με την απίστευτα δύσκολη άσκηση της Adriana Lima

Είναι σκληρή, είναι ustoppable όπως την αποκαλούν οι άλλοι άγγελοι της Victoria’s Secret και τα δίνει όλα όταν γυμνάζεται....
Διαβάστε Περισσότερα